Головна Новини Світ Росія У Росії трьох генералів підозрюють у допомозі Пригожину під час бунту: з'явилися нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії трьох генералів підозрюють у допомозі Пригожину під час бунту: з'явилися нові подробиці

Путін нібито вирішив не демонструвати російським елітам і народу "розкол і відступництво в армії"

29 червня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

В Російській Федерації  трьох представників тамтешнього генералітету  підозрюють в  тому, що вони допомогли бунтівному  керівнику  ПВК "Вагнер" Євгену Пригожину.  В їх числі  і генерал російської  армії  Сергій Суровікін, якого  називають  "сирійський м'ясник".

У Росії трьох генералів підозрюють у допомозі Пригожину під час бунту: з'явилися нові подробиці

Бунт Пригожина в Росії (фото з відкритих джерел)

Як  інформує  Telegram-канал Генерал СВР,  Сергій Суровікін ніби зізнавсь, що допоміг Євгенію Пригожину  під час етапу підготовки  бунту, але  зараз він розкаюється.

За  інформацією каналу, 28 червня  господар Кремля  Володимир Путін, знаходячись на Валдаї,  заслухав доповіді та провів в режимі відеозв'язку декілька нарад.

"Президенту доповіли про роботу, проведену з кількома військовими генералами-зрадниками, які, на думку представників керівництва силового блоку, допомагали Пригожину організувати й здійснити спробу заколоту. Всі три генерали-зрадники взяті під особливий контроль і обмежені в діях", -  пишуть  в інформації.

Путіну  показали відеоматеріал про допит генерала армії Сергія Суровікіна, "який після застосування до нього заходів фізичного та морального впливу, зізнався, що надавав підтримку Пригожину на етапі підготовки заколоту, але після перших закликів глави ПВК до військового заколоту, усвідомив свої помилки, провину і відповідальність, і виступав із заявою, що різко засуджує дії проти центральної влади в Росії".

Генерал СВР  стверджує, що  президент прийняв рішення вирішив не  оприлюднювати російським елітам і  громадянам,  "розкол та відступництво в армії". Тепер він   вирішив відкласти  питання з Суровікіним.

"Якщо найближчим часом буде оголошена відставка міністра оборони Сергія Шойгу та висунення на його місце Олексія Дюміна (губернатор Тульської області, — ред.), це означатиме, що президент відсторонений від ухвалення рішень і відбувається спроба державного перевороту", — додають на каналі, обіцяючи   написати про деталі  пізніше.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чому Пригожин не дійшов до Москви - версія Буданова.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини