Головна Новини Світ Росія У Росії "вакцинували" 150 тисяч громадян власним препаратом від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії "вакцинували" 150 тисяч громадян власним препаратом від коронавірусу

Так звану вакцину від коронавируса "Супутник V" отримали вже понад 150 тисяч громадян РФ, повідомив глава центру імені Гамалії Олександр Гінзбург

10 грудня 2020, 19:44
Поділіться публікацією:

У Росії вирішили вакцинувати своїх громадян вакциною, яка не пройшла всі клінічні дослідження. Як повідомляє РІА Новини, вакцинували близько 150 тисяч осіб. Про те, що так звану вакцину від коронавірусу "Супутник V" отримали вже понад 150 тисяч громадян РФ, повідомив глава центру імені Гамалії Олександр Гінзбург.

У Росії "вакцинували" 150 тисяч громадян власним препаратом від коронавірусу

ФОТО: З відкритих джерел

Російський віцепрем'єр заявила, що вакцинація COVID-19 стартує у всіх регіонах країни до кінця цього тижня. Відзначимо, в країні почали вакцинацію від коронавірусу власним препаратом п'ять днів тому. Деяких добровольців, які брали участь у випробуваннях російської вакцини "Супутник V", виявили коронавірус.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що сьогодні, 10 грудня, не стало відомого грузинського оператора, актора, режисера і сценариста Олександра Рехвіашвілі. Йому було 82 роки. Причиною його смерті стали ускладнення, які були викликані COVID-19. Олександр народився 17 січня 1938 року в Москві. У 1962 році закінчив операторський факультет ВДІКу (майстерня А. Гальперіна), в 1971 році — його режисерський факультет (майстерня С. Герасимова). У 1971 році влаштувався на роботу в кіностудію "Грузія-фільм".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини