Головна Новини Світ Росія У Росії ведмідь напав на жінку під час виступу на арені цирку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії ведмідь напав на жінку під час виступу на арені цирку

Тварина поранила жінку під час виступу

18 жовтня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

Ведмідь накинувся на жінку, що стояла біля нього на арені цирку. Вагітна жінка працює асистенткою дресувальника в російському цирку. Подія трапилася в місті Орел. Про це пише "Обозреватель".

У Росії ведмідь напав на жінку під час виступу на арені цирку

Ведмідь накинувся на асистентку дресирувальника, фото: АГН «Москва»

Відомо, що тварину вивели на арену для виступу. Однак ведмідь почав дивно поводитися на сцені, він міцно схопив лапами асистентку за руки та повалив її на підлогу. В цей час працівники цирку кинулися їй на допомогу й вдарили тварину кілька разів. Однак ведмідь не відреагував.

У жінки подряпані руки до крові та синці на ногах й на тілі від сутички з ведмедем. Відомо, що таким тваринам одягають намордники, щоб вони випадково нікого не покусали. Однак кігті у них теж гострі. Ведмідь може завдати людині шкоди лапами.

Подія трапилася в суботу, 16 жовтня на виступі циркової трупи. Глядачі злякалися не менше за працівників цирку.

За інформацією місцевих ЗМІ, вагітну жінку з ранами госпіталізували. Відомо, що її дитині нічого не загрожує. Жінка прокоментувала подію та повідомила, що наразі ведмідь поводиться як і раніше й не проявляє агресії.

Росіяни ж писали, що ведмідь був збуджений у той день перед виступом.

Як повідомляв портал "Коментарі", схожий випадок трапився у Росії влітку. Інцидент стався в російському місті Березовський, що в Кемеровській області. Туди приїхав цирк-шапіто "Арлекін". Подія трапилася під час номера, який називався "Їхали ведмеді".

Також ми писали, що в Росії розгорівся скандал через цирк. Працівники держцирку Удмуртії вивели на сцену тварин у нацистській формі. Найцікавішим є те, що замовником гучного виступу стала РПЦ — Іжевська та Удмуртська єпархії. Російське духовенство вважає, що нічого незвичайного не сталося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини