Головна Новини Світ Росія У Росії вибух на військовому заводі: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії вибух на військовому заводі: є загиблі

Відомо мінімум про трьох загиблих

6 серпня 2024, 08:35 comments1709
Поділіться публікацією:

На заводі "Авангард" у місті Стерлітамак у Башкортостані стався вибух, троє людей загинули. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє російська служба "Радіо Свобода".

У Росії вибух на військовому заводі: є загиблі

Завод "Авангард" у місті Стерлітамак у Башкортостані. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що вибух стався, коли ремонтна бригада демонтувала трубопровід в одному із цехів. Усі три члени бригади загинули.

За фактом загибелі людей заведено кримінальну справу щодо порушення правил промислової безпеки. Причини події встановлюються.

Як заявили у слідчому комітеті, припускають, що робітники порушили техніку безпеки під час різання труб, і газоповітряна суміш спалахнула.

Варто зазначити, Стерлітамакський завод "Авангард" належить державній корпорації "Ростех" і виконує оборонне замовлення. Він виготовляє деталі для ракетних систем залпового вогню. Підприємство перебуває під санкціями Євросоюзу, а також Швейцарії та України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — внаслідок ударів по російському летовищу "Морозовськ" 3 серпня вдалося знищити ворожий винищувач-бомбардувальник Су-34 та склад боєприпасів, ще два літаки, ймовірно, пошкоджені уламками. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони.

"Дані космічної розвідки свідчать — внаслідок вогневої поразки військового аеродрому держави-агресора Росії "Морозовськ" в Ростовській області 3 серпня знищено винищувача-бомбардувальника Су-34. Ще два російські літаки такого ж типу ймовірно пошкоджені уламками — поряд з бортами зафіксовано", — йдеться у повідомленні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в окупантів може все посипатись: куди екстрено перекидають додаткові підрозділи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини