Головна Новини Світ Росія У Росії вибухнув автобус: є важко поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії вибухнув автобус: є важко поранені

Версія теракту не розглядається серед причин вибуху автобуса

12 серпня 2021, 23:37
Поділіться публікацією:

У Воронежі (Росія) в четвер увечері прогримів вибух в маршрутному автобусі, в результаті, за непідтвердженими даними постраждало близько 12 осіб, повідомляють російські ЗМІ. У той же час в службі швидкої допомоги кажуть про шість поранених, повідомив "Інтерфакс".

У Росії вибухнув автобус: є важко поранені

У Воронежі вибухнув автобус - фото з відкритих джерел

Співрозмовник агентства зазначив, що підозрюють детонацію в транспортному засобі відразу декількох газових балонів.

"За попередніми даними, в маршрутному автобусі здетонували кілька газових балонів. Постраждали шестеро людей, їх госпіталізують в реанімацію", — заявило джерело.

Водночас деякі російські ЗМІ повідомляють про 12 постраждалих в результаті вибуху, а однією з постраждалих нібито відірвало ноги.

Версія теракту не розглядається серед причин вибуху автобуса в Воронежі російська служба транспортного нагляду тим часом назвала причину вибуху — несправність газового обладнання, але водій каже, що транспорт працює на дизелі.

Однак за словами джерела, основною версією є нібито спрацьовування вибухового пристрою в пасажирському автобусі в Воронежі.

Нагадаємо, в Сполучених Штатах Америки під час зарядки загорівся електромобіль. Про це повідомляє видання The Washington Post. Як стало відомо, інцидент стався в місті Сан-Франциско. Сімейна пара залишила на ніч заряджатися свій автомобіль Tesla Model S 2013 року випуску і пішли спати. Рано вранці на їх влаштування прийшло повідомлення про те, що зарядка акумулятора зупинена, а вже через кілька хвилин після цього в будинку прозвучала пожежна сигналізація. Полум'я від транспортного засобу швидко розросталося і перекинулося на ще один електромобіль, що був припаркований поруч. Незабаром вогнем виявився охоплений весь гараж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини