Головна Новини Світ Росія У Росії відреагували на прорив кордону РФ російськими добровольцями
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії відреагували на прорив кордону РФ російськими добровольцями

Три батальйони російських добровольців почали активні бойові дії на території Росією. У Міноборони РФ заперечують, що військові дії відбуваються у населених пунктах Росії.

12 березня 2024, 13:17 comments5226
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В ніч на 12 березня російські добровольці з трьох угруповань легіон "Свобода Росії", РДК і Сибірський батальйон заявили, що вони перетнули кордон з Росією та почали активні дії у прикордонній зоні. Свої слова російські добровольці підтвердили відео. На ситуацію з проривом російського кордону відреагували в Кремля, Міноборони РФ та ФСБ.

У Росії відреагували на прорив кордону РФ російськими добровольцями

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Після оголошення російських добровольців про прорив кордону з РФ першими на цю інформацію відреагували губернатори Курської та Бєлгородської області, які заявили, що "проводяться профілактичні заходи щодо попередження терористичних дій", не вказавши подробиць

Далі на події на кордоні відреагував речник Кремля Дмитрій Пєсков, який звинуватив Україну у нападі на РФ російських добровольців.

"Терористична активність Києва та спроби завдати ударів по цивільних об'єктах у Росії тривають, наші військові напоготові", — заявив Пєсков.

Далі прокоментували активні бойові дії на російсько-українському кордоні у Міноборони РФ.

"Сьогодні вранці російські військові спільно з прикордонниками ФСБ зірвали спробу Києва здійснити прорив на територію Білгородської та Курської областей", — заявили у Міноборони РФ.

Самі ж ФСБ згодом додали, що інформація про захід російських добровольців у населенні пункти Курської та Білгородської області "не відповідає дійсності".

Попри заяви представників РФ, РДК та інші угруповання російських добровольців показують у своїх соціальних мережах кадри бою з території Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сибірський батальйон закликав росіян приєднатись до них та повалити режим Путіна.

Також "Коментарі" писали, що українська розвідка відреагувала на активні бойові дії на кордоні з РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

12 березня 2024, 13:43

кремлю брехать,що мне сморкацца!


Новини