Головна Новини Світ Росія У Росії відреагували на заяву про можливе вторгнення в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії відреагували на заяву про можливе вторгнення в Україну

Полянський вважає, що РФ має право збирати сої війська в будь-якому місці на своїй території.

12 листопада 2021, 09:38 comments1035
Поділіться публікацією:

У американському виданні Bloomberg повідомили, що Сполучені Штати Америки попереджають Євросоюз про можливе вторгнення РФ до України. У Росії виступили зі спростуванням цієї інформації, затвердивши, що таких планів немає. Про це заявив зампостпреда Росії при ООН Дмитро Полянський, пише видання РБК-Україна з посиланням на ТАСС.

У Росії відреагували на заяву про можливе вторгнення в Україну

Дмитро Полянський - фото з відкритих джерел

Полянський зазначив, що Російська Федерація ніколи не планувала вторгнення до нашої держави, якщо її не спровокує Україна чи хтось ще. А також, якщо це не буде питанням захисту суверенітету самої Росії.

Він стверджує, що Москва має право збирати свої війська в будь-якій точці на території, що належить їй.

"Це не територія України, це територія Росії. Якщо ви... почуєте конкретні загрози, які звучать в Україні проти Росії, проти російської територіальної цілісності, то ви зрозумієте, що певна обережність є логічним кроком у такій ситуації", — сказав Полянський.

Крім того, він вважає, що Україна нагнітає ситуацію, наголосивши, що дії військових кораблів Штатів у Чорному морі є дуже провокаційними.

Зазначимо, що напередодні видання Bloomberg розповіло, що Росія перекидає свої бойові підрозділи та військову техніку до кордону з Україною. Зокрема військовий контингент у Воронезькій області поповнився батальйоном танків Т-80У.

Раніше експерти розповіли виданню "Коментарі", чи справді в Російській Федерації нагнітають ситуацію, чи це вина західних засобів західної інформації. Зокрема, колишній розвідник, голова військового відділу благодійного фонду допомоги армії "Повернися живим" ("Повернися живим") Андрій Римарук зазначив, що нарощування військ та техніки РФ вздовж наших кордонів з метою військового вторгнення – немає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини