Головна Новини Світ Росія У Росії впав літак: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії впав літак: є жертви

Під час аварії легкомоторного літака загинули дві людини

28 вересня 2020, 08:37
Поділіться публікацією:

У Росії зазнав аварії легкомоторний літак. Він впав у Волгу в Нижньогородській області. В результаті аварії загинули дві людини, які перебували в цей час на борту. Про це повідомила прес-служба МНС Росії.

У Росії впав літак: є жертви

Літак упав у Волгу. Фото: 52.mchs.gov.ru

Про падіння літака стало відомо напередодні. Двомісне судно опинилося в воді близько 14:30-15:00 за місцевим часом. Аварія сталася недалеко від села Міхальчіково Нижньогородської області. Тільки до вечора рятувальникам вдалося дістати літак з річки. Для цього залучили 10 одиниць техніки та майже 30 осіб особового складу. На жаль, врятувати пілота і пасажира не вдалося.

При цьому рятувальники з'ясували, що в небо легкомоторний літак піднявся, не маючи жодних дозволів на цей політ.

"Це був несанкціонований політ. Пілот легкомоторного апарату не зміг впоратися з керуванням. Через це літак впав в акваторію Волги", — сказано в повідомленні рятувальників.

Правоохоронці почали перевірку, щоб з'ясувати остаточну причину аварії.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Харківській області назвали попередню причину аварії літака АН-26. Він впав в п'ятницю, 25 вересня, недалеко від Чугуєва. Загинули 26 осіб. Це курсанти та офіцери Харківського університету повітряних сил. Одному курсанту вдалося вижити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини