Головна Новини Світ Росія У Росії впав вертоліт з чотирма пасажирами: є загиблий
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії впав вертоліт з чотирма пасажирами: є загиблий

Двоє постраждалих перебувають у важкому стані

18 травня 2021, 03:40
Поділіться публікацією:

У Росії в результаті аварії приватного вертольота Robinson в Архангельській області загинула людина, а ще двоє отримали травми. Один з членів екіпажу вважаються зниклими безвісти. Про це з посиланням на прес-службу Північно-Західного слідчого управління на транспорті СК РФ повідомляє "РБК".

У Росії впав вертоліт з чотирма пасажирами: є загиблий

Вертоліт (фото з відкритих джерел)

Літальний апарат, який вилетів з аеропорту Васькова, впав в Біле море поблизу острова Мудьюнг. За фактом інциденту слідчі порушили кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що спричинило смерть. Двоє постраждалих перебувають у важкому стані.

Як повідомляли раніше 26 грудня розбився вертоліт пакистанської армії, на борту якого були чотири людини: два пілоти та два солдати. Відомо, що військовий вертоліт виконував рятувальну операцію. В регіоні Гілгіт-Балтистан вертоліт евакуював тіло військовослужбовця, який загинув, потрапивши під снігову лавину. За даними Міністерства оборони країни, аварія сталася з технічних причин. Всі обставини події з'ясовуються. Губернатор Гілгіт-Балтистан Раджа Джалал Хуссейн Макпун і головний міністр Халід Хуршид вшанували пам'ять офіцерів і солдатів пакистанської армії, які загинули в результаті аварії вертольота і висловили їх рідним свої щирі співчуття.

На жаль, останнім часом у світі сталося багато таких аварій. 9 грудня на території Тернопільської області розбився легкомоторний літак, в результаті події загинув пілот. І в цей же день, в мережі з'явилися повідомлення про катастрофу іншого вертольота, тільки над французькими Альпами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини