Головна Новини Світ Росія У Росії встановили пам'ятник Оленці - її страшна краса викликала відповідну реакцію соцмереж у вигляді фотожаб
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії встановили пам'ятник Оленці - її страшна краса викликала відповідну реакцію соцмереж у вигляді фотожаб

Пам'ятника вже немає, а фотожаби і меми залишилися

24 грудня 2020, 23:52 comments7357
Поділіться публікацією:








У глибинці Росії недавно відкрили пам'ятник героїні російських казок Оленці, яка, згідно з повір'ям, заснувала село Нова Оленівка, яке в майбутньому перетворилося в сучасне місто.

У Росії встановили пам'ятник Оленці - її страшна краса викликала відповідну реакцію соцмереж у вигляді фотожаб

Відкриття меморіалу відбулося на День міста, коли відзначалося 250-річчя населеного міста. 2-метровий пам'ятник заввишки у два метри зроблений з металоконструкцій з елементами художньої ковки.

Дивно, але жителі міста, виявилися не в захваті від твору сучасного мистецтва. За їх словами, нічого крім жаху, це творіння не несе. Незабаром влада міста на вимогу публічності знесли витвір сучасного мистецтва, але як то кажуть, літописи не горять — так і в соціальних мережах Оленка стала приводом для мемів і фотожаб. Нижче наведені найяскравіші відео і фото з цього приводу.


У Росії встановили пам'ятник Оленці - її страшна краса викликала відповідну реакцію соцмереж у вигляді фотожаб - фото 2
У Росії встановили пам'ятник Оленці - її страшна краса викликала відповідну реакцію соцмереж у вигляді фотожаб - фото 3
У Росії встановили пам'ятник Оленці - її страшна краса викликала відповідну реакцію соцмереж у вигляді фотожаб - фото 4
У Росії встановили пам'ятник Оленці - її страшна краса викликала відповідну реакцію соцмереж у вигляді фотожаб - фото 5
У Росії встановили пам'ятник Оленці - її страшна краса викликала відповідну реакцію соцмереж у вигляді фотожаб - фото 6
У Росії встановили пам'ятник Оленці - її страшна краса викликала відповідну реакцію соцмереж у вигляді фотожаб - фото 7
У Росії встановили пам'ятник Оленці - її страшна краса викликала відповідну реакцію соцмереж у вигляді фотожаб - фото 8
У Росії встановили пам'ятник Оленці - її страшна краса викликала відповідну реакцію соцмереж у вигляді фотожаб - фото 9

Раніше "Коментарі" писали про те, що загальновідомий факт, що сон потрібен всім без винятку — людям, дорослим і маленьким, тваринам — домашнім і диким. Але особливо це стосується зовсім малюків або стрічкові. Всі вони починають в якийсь момент смішно дрімати, а потім можуть навіть міцно заснути. І тоді залишається тільки брати в руки фотоапарат і вступаємо такі моменти. Однозначно, гори фотографій заснули людських дітей в найнесподіваніших позах і місцях ви вже бачили. Сьогодні ми зробили підбірку заснули тварин — однозначно, вони не залишать вас байдужими, змусять посміхнутися, а можливо навіть піднімуть саме сумне зимовий настрій, адже їх плащем просто зашкалює!

Крім того, порталу стало відомо про те, що котики уславилися милими, мирними, ласкавими створіннями. Не дарма ж благальний погляд одного мультиплікаційного героя Шрека Кота в чоботях став мемом всюди й завжди. Але іноді цим вусатим-смугастим набридає бути паїньками. Їх внутрішнє "я" в якийсь момент бере розум тварини в оборот і проявляється та сама сторона, яку господар кота якось і не планував зустрічати, беручи додому милашку-пухнастиків. "Коментарі" зробили підбірку фотографій, на яких котиків вдалося застукати на місці злочину і зафіксувати цей момент на фото.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ар

3 січня 2021, 17:54

Что за двоечник статью набирал, читать невозможно: "250-летие населенного города", "2-метровый памятник высотой в два метра", "власти города по требованию публичности".


Новини