Головна Новини Світ Росія У Росії загадково загинув полковник МВС: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії загадково загинув полковник МВС: що відомо

Російському полковнику Хабасу Ципінову було 50 років

10 січня 2023, 19:56
Поділіться публікацією:

За дивних обставин загинув російський полковник МВС Хабас Ципінов. Чоловік на свята поїхав до річки, а коли вийшов до річки, впав у воду та загинув. Про це пишуть російські пабліки. 

У Росії загадково загинув полковник МВС: що відомо

За дивних обставин загинув російський полковник (фото з відкритих джерел)

Стало відомо, що російський полковник, який жив та працював у Москві, на свята поїхав до рідні у Кабардино-Балкарію. Там він вийшов на вулицю до річки, нібито, щоб подихати свіжим повітрям. 

 Дивним чином російський полковник послизнувся та впав у воду. Очевидці викликали рятувальників, але ті вже не змогли його врятувати. Тільки через кілька днів знайшли його тіло

Відомо, що Хабас Ципінов очолював центр для неповнолітніх злочинців та викладав в університеті МВС в Москві. У нього залишилася дружина та троє дітей.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Петербурзі за дивних обставин помер голова компанії з виробництва човнів для "Калібрів". На 67 році життя помер генеральний директор компанії "Адміралтейські верфі" Олександр Бузаков. Його компанія виготовляла підводні човни-носії для "Калібрів". Під його керівництвом "Адміралтейські верфі" виробляли вдосконалені дизельні підводні човни, що здатні нести і запускати ракети "Калібр". Свого часу Олександр Бузаков розповідав, що з підводних човнів, які виробляла його компанія, "завдавали ракетних ударів по базах терористів у Сирії". Відомо, що ще у квітні 2022 року Росія вперше використала для завдання ракетних ударів по Україні дизельні підводні човни.

Також "Коментарі" писали про те, що у Росії розправилися з генералом ФСБ, який керував розробкою смертельних ядів. У РФ звільнили з роботи начальника науково-технічної служби ФСБ, генерал-полковника Едуарда Черновольцева. Ймовірно через його невдоволення про початок війни проти України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mash_gor/2923
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини