Головна Новини Світ Росія У Росії заговорили про повернення окупованого Криму Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заговорили про повернення окупованого Криму Україні

Депутат з Саратова виступив за повторний референдум щодо окупованого півострову

10 вересня 2021, 09:42 comments3620
Поділіться публікацією:

У Російській Федерації заговорили про повернення анексованого Криму Україні. Один з депутатів висловився про територіальну приналежність півострова і не підтвердив думку російського лідера Володимира Путіна про те, що окуповані території нібито входять до складу Росії. Фрагмент відеоролика із заявою депутата Саратовської обласної думи від КПРФ Миколи Бондаренка з'явився на YouTube-каналі"Регіон 64" , передає УНІАН.

У Росії заговорили про повернення окупованого Криму Україні

У Росії заговорили про повернення окупованого Криму Україні - фото з відкритих джерел

Бондаренко стверджує, що в разі приходу до влади його партії, буде проведено референдум для жителів окупованого півострова. Таким чином населення Криму зможе самостійно прийняти рішення, чи хочуть вони бути відірваними від нашої держави.

Зазначається, що депутат виступив проти ідеології Кремля про те, що Крим — нібито територія Російської Федерації. Політик зазначив, що жителі півострова є громадянами України, а не росіянами.

У свою чергу, російські ЗМІ відреагували на заяву депутата, порівнявши його з опозиційним політиком Олексієм Навальним, який дотримується подібної позиції і не підтримує анексію Криму.

Раніше видання "Коментарі" писало, що в Криму почалися масові затримання кримських татар російськими силовиками. Так, директор Інституту світової політики, політичний експерт Євген Магда впевнений, що черговий виток репресій проти кримськотатарських активістів — це асиметрична відповідь Росії на проведення Кримської платформи, інавгураційного саміту якої, що відбувся 23 серпня, якому вона не зуміла перешкодити. На його думку, реакція міжнародної спільноти повинна бути максимально жорсткою.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

мимокрокодил

11 вересня 2021, 10:41

С чего вдруг: "сравнив его с оппозиционным политиком Алексеем Навальным, который придерживается подобной позиции и не поддерживает аннексию Крыма" а как же: "Крым – это бутерброд с колбасой, что ли, чтобы его туда-сюда возвращать? Вот я не считаю…"


Новини