Головна Новини Світ Росія У Росії "загубили" Пригожина, він не виходить на зв'язок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії "загубили" Пригожина, він не виходить на зв'язок

Востаннє Пригожина бачили у Ростові

25 червня 2023, 21:40
Поділіться публікацією:

Керівник  ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин  вже не виходить на зв’язок після невдалих  спроб розпочати "громадянську війну" в РФ. Як  повідомляє RTVI,  представники  пресслужби  Пригожина зазначили, що він зараз не має доступу до якісного зв’язку, але   передає всім вітання.

У Росії "загубили" Пригожина, він не виходить на зв'язок

Евген Пригожин (фото з відкритих джерел)

"Він передає всім привіт та відповість на запитання, коли буде на нормальному зв’язку", — прокоментувала пресслужба  запит  представників ЗМІ.

Останнього разу  керівника "вагнерівців"  помітили в Ростові, звідти він поїхав ввечері 24 червня. Де  тепер Євгеній Пригожин, нікому не відомо.

До слова, як інформують  ЗМІ, центри ПВК "Вагнер" в Астрахані та Воронежі продовжують  свою діяльність, тому що їм нібито "дозволили".

Як інформувалось  попередньо, 24 червня керівник "Вагнера" вчергове  звинуватив  російське міністерство оборони в обстрілі вагнерівців і сказав про початок "громадянської війни". Найманцям  вдалось всього за один  день увійти в  Ростов та Воронеж, після чого озброєні колони вирушили  до російської столиці.

В Україні вважають, що Путін такого вчинку не пробачить Пригожину. Відтак, вважають, що з ним ніби випадково може щось статися.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у ЗСУ відреагували на інформацію про можливу атаку Пригожина з Білорусі. В неділю, 25 червня, за інформацією командувача Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва,  на півночі України не  виявлено  ні нарощування техніки, ні живої сили загарбника, коли  окупант здійснить спробу перейти кордон з північного напрямку, це  рішення стане  для нього самогубством. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини