Головна Новини Світ Росія У Росії закликали США "триматися подалі від Криму, для їхнього ж блага"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії закликали США "триматися подалі від Криму, для їхнього ж блага"

У РФ вважають, що Штати влаштовують провокацію, направляючи свої військові кораблі в Чорне море

13 квітня 2021, 11:03
Поділіться публікацією:

У Російській Федерації вважають провокацією заходження кораблів Військово-морських сил США в Чорне море на тлі стягування військ до кордону України, стверджуючи, що є присутнім "високий ризик інцидентів". Таку позицію озвучив заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков, пише РБК-Україна, посилаючись на ТАСС.

У Росії закликали США "триматися подалі від Криму, для їхнього ж блага"

Сергій Рябков - фото: РИА Новости

Чиновник вважає, що Сполучені Штати влаштовують провокацію, направляючи свої військові кораблі в Чорне море.

"Це суто провокаційні заходи, які вони (США — ред.) здійснюють, провокаційні в прямому сенсі слова. Вони випробовують нас на міцність, грають на нервах. У них нічого не вийде", — говорить Рябков.

Заступник очільника МЗС РФ також підкреслив, що Америці варто триматися подалі від Криму і Чорноморського узбережжя Російської Федерації. 

"Ми попереджаємо США, що їм краще триматися подалі від Криму, від нашого чорноморського узбережжя. Це для їх же блага буде", — зазначив Рябков.

Раніше портал "Коментарі" писав, що так звана "ДНР" (насправді — тимчасово окупована частина Донецької області) підготувала три варіанти звернення до президента РФ Володимира Путіна. Ці документи виявилися в розпорядженні українських спецслужб. Експерти вважають, що раз такі сценарії просочилися в пресу, значить, вони існують. І написані не на окупованій Росією території Донеччини або Луганщини, а у Кремлі. Там, де писалися варіанти, коли РФ анексувала Абхазію, Крим і так далі... У нас не внутрішній конфлікт, не громадянська війна, як намагається це подати РФ, не залишаючи спроб суб'єктивізувати так звані "ДНР" і "ЛНР" через подібного роду листи, через спробу влаштувати прямі переговори між цими кремлівськими маріонетками і офіційним Києвом. У нас — війна з РФ на території окупованих Криму і Донбасу. А листи такі — не що інше, як підвищення ставок РФ в ескалації конфлікту на всіх фронтах гібридної війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

13 квітня 2021, 11:30

Тупі кацапоморді маразматики хочуть воювати зброєю 70 років минулого століття, котрої накопичилося в них, як лайна в каналізації....куди їх усіх і відправлять для очистки цього лайна....!!! Усі кацапоморді фідерасти в УКРАЇНІ найдуть свою могилу і кінець фідерації оленів кацапомордих передастів...!!! СЛАВА УКРАЇНІ...!!! СМЕРТЬ кацапомордим мацкалям...!!!


Новини