Головна Новини Світ Росія У Росії закликають окупантів "зносити" українське місто разом з цивільними
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії закликають окупантів "зносити" українське місто разом з цивільними

Росіяни кажуть, що українці самі винні, що досі не втекли з Авдіївки

26 жовтня 2023, 21:10 comments1737
Поділіться публікацією:

За інформацією російських пропагандистів, вони   знають, що в Авдіївці перебувають сотні мирних  мешканців, але вони   говорять, що потрібно "зносити" місто, не  жаліти їх.

 У Росії закликають  окупантів "зносити" українське місто разом з цивільними

У Росії закликали знищувати жителів Авдіївки (фото з відкритих джерел)

Свої агресивні думки  жалюгідні  "експерти"  висловили, беручи участь в одному з пропагандистських  шоу. Як вони кажуть,  краще  знищити сотню мирних  городян, аніж ЗСУ  знищать тисячі   загарбників.  

За словами російських пропагандистів,  жителі Авдіївки  винуваті, що досі не поїхали із міста. Крім того, російські експерти  порівнюють  жителів Донбасу з німцями, які мешкали в Берліні і яких в 1945 році теж ніхто не жалів.

"Люди, які штурмують позиції, у них є батьки, діти, сім'ї. Поясніть мені, чому 100 людей, яких ми "денацифікуємо", коштують 1000 життів наших військовослужбовців? А чому вони (мирне населення Авдіївки — ред) не пішли звідти?", — заявляє обурений   росіянин.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії заявили про нові територіальні претензіїРосійський "губернатор" окупованої частини Запорізької області Євген Балицький заявив, що Фінляндія, Естонія, Латвія, Литва та Польща мають бути повернені до складу РФ "силою російської зброї", оскільки їх населення є нащадками підданих Російської імперії. 

В інтерв'ю російській журналістці він нагадав, що до 1917 року згадані території входили до складу Російської імперії, тому мають бути, на його думку, повернуті Росії. Шлях для цього Балицький, який представляв у парламенті України до своєї зради Партію регіонів та Опозиційний блок, бачить лише озброєний. Дипломатія можлива, зазначив зрадник, але все ж таки пріоритет у розширенні свого панування Росія віддаватиме "силі російської зброї".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини