Головна Новини Світ Росія У Росії заявили про намір збільшити армію. Які плани у ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заявили про намір збільшити армію. Які плани у ворога

Міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу оголосив про намір уже до кінця року збільшити чисельність російської армії. За його словами, це буде зроблено, щоб протидіяти «загрозам», з якими може зіткнутися РФ

20 березня 2024, 16:00
Поділіться публікацією:

За словами міністра оборони країни-агресора Сергія Шойгу, Російська Федерація планує утворити до кінця поточного року ще дві загальновійськові армії та 14 дивізій.

У Росії заявили про намір збільшити армію. Які плани у ворога

Сергій Шойгу

Він також повідомив про створення додаткового армійського корпусу, мотострілецької дивізії, а також "Дніпровської річкової флотилії" і бригади річкових катерів флотилії в складі окупаційної армії.

За його словами, також планується створення двох загальновійськових армій та тридцяти з'єднань, включаючи чотирнадцять дивізій і шістнадцять бригад.

Міністр країни-агресора зазначив, що Росія має намір удосконалити бойовий і чисельний склад армії відповідно до військових загроз країни.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після путінських виборів російський диктатор Володимир Путін, ймовірно, оголосить в країні тотальну мобілізацію. Хоча деякі експерти підкреслювали, що ймовірно, він все ж буде боятися це зробити, щоби не спровокувати ріст напруги всередині країни. Втім, військові експерти додавали, що Путіна нічого не зупинить і він все ж буде збільшувати чисельність загарбницької армії.

Разом з тим, військовий експерт Євген Дикий підкреслював, що Україна могла розбити окупаційну армію ще восени 2022 року, проте тоді Путін оголосив мобілізацію і загалом набрав до лав війська понад мільйон людей. Саме тому, на його думку, Україні теж потрібно провести мобілізацію. За його словами, мобілізація 500 тис. українців – це той критичний мінімум, який мав бути набраний "ще позавчора". При цьому експерт вважає, що кожного місяця до лав ЗСУ треба мобілізувати 20 000 українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини