Головна Новини Світ Росія У Росії заявили, що після масованих ударів по Україні розпочинається новий етап «спецоперації»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заявили, що після масованих ударів по Україні розпочинається новий етап «спецоперації»

У Радфеді анонсували новий етап "спецоперації" після ударів по Україні

10 жовтня 2022, 16:55 comments2266
Поділіться публікацією:

Масований удар ЗС РФ по об'єктах енергетики, військового управління та зв'язку України – це початок нового етапу спецоперації. З такою заявою виступив голова Комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Віктор Бондарєв. Як повідомляє портал "Коментарі", своєю думкою Бондарєв поділився у себе в Телеграм.

У Росії заявили, що після масованих ударів по Україні розпочинається новий етап «спецоперації»

Віктор Бондарєв. Фото: з відкритих джерел

Продовжуючи ту тезу, яку раніше вже озвучив російський диктатор Путін та інші перші особи Кремля, Бондарєв зазначив, що на такі масовані удари Росії довелося піти, щоб дати відповідь на "терористичний акт" на Кримському мосту.

Віктор Бондарєв також висловив упевненість, що такі удари по критичній інфраструктурі України лише прискорять темпи проведення так званої спецоперації і призведуть до її логічного завершення.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський вкотре закликав визнати Росію, яка завдає ракетних ударів по мирним містам, державою-терористом на всіх рівнях . Сьогоднішній ракетний терор лише затвердив у цій думці. Тим часом до Конгресу США внесли законопроекти про визнання РФ державою-спонсором тероризму, а також визнання її дій в Україні – геноцидом. Які шанси, що Штати вирішуватимуться на жорсткіші заходи щодо Росії, яка продовжує цілеспрямоване знищувати мирне населення та критичну інфраструктуру України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Дмитро Медведєв знущально прокоментував ракетний обстріл України.                                               




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

хххх

10 жовтня 2022, 20:18

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини