Головна Новини Світ Росія В Росії заявили, що Україна перетворюється на "порохову бочку": подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії заявили, що Україна перетворюється на "порохову бочку": подробиці

Російських чиновників не влаштовує підтримка українських військових від США і НАТО

13 квітня 2021, 16:13
Поділіться публікацією:

Політики з уряду Російської Федерації знову "відзначилися" непопулярною у цивілізованих країнах думкою. Так, за словами заступника керівника МЗС Росії Сергія Рябкова, західні партнери нібито хочуть зробити з України "порохову бочку". Про це повідомляють "РИА Новости".

В Росії заявили, що Україна перетворюється на "порохову бочку": подробиці

Росія критикує США і НАТО за підтримку України у війні на Донбасі. Фото з відкритих джерел

Таким чином Рябков відреагував на надання регулярної тактичної і матеріально-технічної підтримки українській армії з боку американців. Також російського чиновника не влаштовують нинішні заяви з боку Штатів.

На думку Сергія Рябкова, в нашій країні постійно проводяться навчання і створюються потенційно небезпечні військові об'єкти, і все це об'єднано єдиною метою. Нею політик називає, звичайно, створення загрози для Росії.

Представник російського уряду переконаний, що в Україні існують певні американські наукові лабораторії, де розробляється спеціальна біологічна зброя. Зрозуміло, що її також нібито збираються застосувати проти росіян.

Одночасно Рябков називає сміхотворними будь-які заяви американських і європейських політиків про ймовірну загрозу з боку Росії. Політик вважає, що привернення уваги до пересування російських військовослужбовців всередині країни є деструктивним. Однак, за його словами, від країн "Великої сімки" нічого іншого й не очікувалося.

При цьому в Росії вважають за краще тактовно замовчувати про те, як армія РФ продовжує нарощувати свій потенціал біля українських кордонів. Тим часом у Воронезькому регіоні розбито польовий військовий табір росіян, а також спостерігається скупчення різної техніки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про чергове загострення поблизу лінії розмежування на Донбасі. Там за дві останні доби почастішали обстріли, а також зафіксовані випадки загибелі та отримання різних поранень українськими бійцями. Подробиці шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, навіщо, на думку представників Кабміну, Володимиру Путіну необхідна війна з Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини