У Росії збісились через слова Гарріс про диктатора Путіна

Посольство Росії в США прокоментувало слова Гарріс, яка назвала Путіна "диктатором".

Кандидатка в президенти та віцепрезидентка США Камала Гарріс назвала очільника Кремля Володимира Путіна "диктатором". Ці слова не сподобались російським дипломатам, які обурились на заяву Камали Гарріс. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Посольство Росії в США відреагувало на заяву Камали Гарріс, яка під час інтерв’ю на радіостанції SiriusXM розповіла про Дональда Трампа та його контакти з Путіним, якого назвала диктатором. За словами російських дипломатів, вони "обурені" заявою Гарріс, яку назвали "хамською лексикою".

"Обурені неприйнятними висловлюваннями віцепрезидента США К. Гарріс на адресу президента Росії В. В. Путіна. Вимушені констатувати, що хамська лексика стала звичкою у нинішніх так званих державних діячів Америки", - йдеться у заяві російського посольства.

Посольство Росії в США також вказало, що подібні заяви Гарріс нібито вказують "на безсилля правлячих кіл у Вашингтоні" на тлі неможливості "розправитися" з Росією. Також російські дипломати порадили США змиритись з політикою, яку проводить Кремль.

Диктатор – це жорсткий, авторитарний керівник, а також людина, яка наділена необмеженою владою у сфері управління чи економіки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Джо Байден вилаяв російського диктатора Володимира Путіна через повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Також "Коментарі" писали, що Камала Гарріс розповіла, що б сталось з Україною під час війни з Російською Федерацією, якби Дональд Трамп керував США.