Головна Новини Світ США Гарріс розповіла, що насправді було б з Україною, якби Трамп був президентом
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарріс розповіла, що насправді було б з Україною, якби Трамп був президентом

Камала Гарріс вважає, що Путін захопив би Київ, якби президентом США був Дональд Трамп.

8 жовтня 2024, 10:32
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кандидатка в президенти та віцепрезидентка США Камала Гарріс заявила, що російський диктатор Володимир Путін захопив Київ, якби американським президентом зараз був би Дональд Трамп.

Гарріс розповіла, що насправді було б з Україною, якби Трамп був президентом

Віцепрезидентка США Камала Гарріс. Фото з відкритих джерел

Камала Гарріс в інтерв'ю CBS News відреагувала на обіцянки Дональда Трампа, який на передвиборчих мітингах постійно заявляє, що якби він був президентом США, то війни в Україні ніколи б не було, а російський диктатор Володимир Путін не наважився б на повномасштабну агресію. 

За словами Камали Гарріс, президентство Трампа призвело б до капітуляції України. 

"Дональд Трамп, якби він був президентом, Путін сидів би зараз у Києві. Прояснімо це. Він каже: "О, він може покінчити з цим у перший день". Ви знаєте, що це таке? Це капітуляція", — сказала Гарріс.

Нагадаємо, що Дональд Трамп не лише вказує, що війни в Україні не було б за його президентства, лідер республіканців також стверджує, що швидко закінчить війну, якщо стане президентом США знову. Однак Трамп не повідомляє деталі своєї мирної ініціативи, а наголошує, що для закінчення війни поговорить з Путіним та Зеленським. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Камала Гарріс відповіла, чи буде вести переговори з російським диктатором Володимиром Путіним щодо закінчення війни, без участі України. За її словами такий діалог неможливий, адже Україна має мати право голосу у цьому питанні.

Також "Коментарі" писали про заяву очільника МЗС РФ Сергія Лаврова, який повідомив, що Трампу для початку закінчення війни в Україні необхідно скасувати два українські закони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини