Головна Новини Світ Росія У Росії жінка в прямому ефірі побила онуку-інваліда (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії жінка в прямому ефірі побила онуку-інваліда (ВІДЕО)

Соціальні служби почали перевірку після інциденту

19 серпня 2021, 18:51
Поділіться публікацією:

Агресивна бабуся з міста Тива Російської Федерації без причини волала на неповнолітню внучку-інваліда. Потім нанесла їй кілька ударів Ще й погрожувала, що позбавить свою найближчу родичку життя. Вона в той час спілкувалась в прямому ефірі через Instagram. Оприлюднив це відео Telegram-канал Mash Siberia.

 У Росії жінка в прямому ефірі побила онуку-інваліда (ВІДЕО)

Глядачі чули крики дитини (фото з відкритих джерел)

"Зовсім з глузду з'їхала? Чим тебе вбити, чим?!" – погрожувала вона дитині. Крики ображеної, звуки ударів та ридання в ефірі не переривались.

Глядачі прямого ефіру почули звуки ударів, схлипи та крики дівчини.

Городяни кажуть, що родина не має скандальної репутації. Але, зважаючи на те, що зафіксовано на відео, соціальні працівники разом з поліцією  прийдуть до   сім'ї з  перевіркою, аби пересвідчитись в яких умовах проживає дівчинка і чи не загрожує їй насильство зі сторони рідних.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що  у Росії зниклу дитину знайшли розчленованою в мішку. Як стало відомо, дівчинку, яка пропала 30 червня, виявили розчленованою. Останки дитини знайшли в мішку неподалік від автозаправної станції. На місце події прибули співробітники правоохоронних органів. Повідомляється, що 8-річна Настя Муравйова пішла з дому 30 червня. 3 липня їй мало виповнитися 9 років. Сім'я у дитини проблемна, мати позбавлена батьківських прав, а батько недавно вийшов з місць позбавлення волі. Вихованням дитини займалася її бабуся, однак у неї є проблеми з алкоголем. Слідчі припустили, що Настя могла стати жертвою когось з сусідів, оскільки район, в якому вона жила, вважається неблагополучним. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини