Головна Новини Світ Росія У Росії змусили дітей у дитсадках та школах масово вітати Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії змусили дітей у дитсадках та школах масово вітати Путіна

Російських школярів та дошкільнят змусили вітати російського диктатора Володимира Путіна з днем народження.

сьогодні, 16:16
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

7 жовтня Володимир Путін святкує 72 день народження. У багатьох російських школах та дитячих садках дітей примусили вітати російського диктатора. Відео із колективними привітаннями школярів і дошкільнят масово з'явилися в соціальних мережах. На них діти на камеру промовляли завчені слова про "досягнення Росії" під керівництвом Путіна та бажали йому щастя і здоров'я.

У Росії змусили дітей у дитсадках та школах масово вітати Путіна

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

На більшості відео школярі стоять перед портретом Путіна, декламуючи завчені тексти про його "значні досягнення". Деякі учні додавали такі побажання як "побільше грошей та роботи поменше" або "мирного неба над головою". Декілька привітань завершувалися фразою "перемога буде за нами", що підкреслює пропагандистське спрямування заходу.

Крім відео, у російських школах провели спеціальні заходи, пов'язані із днем народження Путіна. Так, в одній з шкіл у Чувашії відзвітували, що ознайомили учнів із біографією Путіна, а потім провели вікторину за її мотивами. Вчителі наголошували, що такі заходи мають на меті підвищити обізнаність учнів про президента.

У дитячих садках вихованці співали "патріотичні" пісні, зокрема зі словами "дядя Вова, ми з тобою", слухали гімн на фоні портрета Путіна та декламували вірші.

У рідному місті російського диктатора — Санкт-Петербурзі — студенти та активісти провели акцію на Палацовій площі. Вони тримали плакати з "досягненнями" Росії, такими як будівництво Кримського мосту і кільцева лінія метро в Москві. Крім того, серед рекордів Путіна чомусь також виявилось озеро Байкал.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп радився з Путіним, чи відправляти зброю Україні.

Також "Коментарі" писали про "сором і ганьбу" російського диктатора. Росіяни злі на Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини