Головна Новини Світ Росія У Росії знайшли оригінальне пояснення подорожчанню яєць
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії знайшли оригінальне пояснення подорожчанню яєць

Російський депутат оригінально пояснив подорожчання яєць

21 грудня 2023, 20:39
Поділіться публікацією:

У Державній думі РФ заявили, що у країні зросли ціни на яйця, бо росіяни багато їдять. Як передає портал "Коментарі", відповідну заяву зробив голова комітету парламенту РФ з питань промисловості і торгівлі Володимир Гутенєв, пише видання The Moscow Times.

У Росії знайшли оригінальне пояснення подорожчанню яєць

У РФ подорожчали яйця. Фото з відкритих джерел

За словами депутата, російська влада вважає, що жителі країни-агресора почали їсти більше яєць, позаяк спостерігається збільшення попиту на продукт.

Гутенєв заявив, що аналіз показав, що зросла якість життя росіян, а тому вони збільшили споживання м'ясних продуктів, курятини та яєць.

Депутат зазначив, що "незадоволений попит формує дефіцит", а "надлишок завжди формує більш повільне зростання цін", через що виробники втрачають можливість отримувати прибуток, а тому "весь час потрібно підтримувати баланс".

Гутенєв також повідомив, що Росія почала закуповувати яйця в Азербайджані, Туреччині та Ірані. За його словами, з постачальниками працюють лабораторії санітарно-епідеміологічної служби, яка контролює якість продукції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово окупованих територіях України триває процес підготовки до так званих "виборів" президента Росії, які пройдуть у березні наступного року. Окупанти, як і раніше на фейкових "волевиявленнях" та “референдумі”, задля ажіотажу планують залучити для участі у "виборчому процесі" так званих “волонтерів” з РФ. Зазначається, що молоді фанати диктаторського режиму Володимира Путіна будуть працювати "масовкою" та “спостерігачами”, а також допомагатимуть організовувати вкидання бюлетенів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини