Головна Новини Світ Росія У Росії знайшли труп жінки, прив'язаний за шию проводом до автомобіля
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії знайшли труп жінки, прив'язаний за шию проводом до автомобіля

Знайомі убитої розповіли, що підозрюваний крав у співмешканки речі і закладав їх у ломбарді

29 липня 2021, 03:50
Поділіться публікацією:

У Санкт-Петербурзі розшукують підозрюваного, який жорстоко розправився з 43-річною росіянкою. Про це повідомляє Рен ТВ .

У Росії знайшли труп жінки, прив'язаний за шию проводом до автомобіля

Вбили жінку (фото з відкритих джерел)

За даними видання, на Пулковськом шосе знайшли тіло жінки, прив'язане проводом за шию до автомобіля. У вбивстві підозрюють її співмешканця. Не так давно пара посварилася, тому жінка намагалася розірвати відносини. Відомо, що за кілька годин до смерті жертва спілкувалася з ним телефоном.

Знайомі убитої розповіли, що підозрюваний крав у співмешканки речі і закладав їх у ломбарді через проблеми з наркотиками. І це попри те, що вбита містила його і купила йому дві машини.

Нагадаємо, правоохоронці знайшли підозрюваних у справі про вбивство професора Запорізького національного університету на ім'я Луай Файсал Муц. Організатором вбивства міг стати виходець з Тунісу, інші ж учасники злочину — українці. Серед них також є і поліцейський. Професор безслідно пропав в листопаді 2020 року. У день свого зникнення Муц отримав досить дивний дзвінок від співробітників поліції, які запропонували йому взяти участь в слідчих дії в якості перекладача з арабської на українську мову. Певні питання викликала пропозиція правоохоронців заплатити йому за послуги, хоча він таку допомогу надавав абсолютно безоплатно.

Все ж в результаті професор відповів згодою. Закінчивши роботу, він сів в свою машину марки Toyota Camry і поїхав з університету. Після цього живим його ніхто не бачив. У березні 2021 року за Запоріжжям було виявлено тіло зниклого професора. Труп був закопаний в лісопосадці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини