У Росії зробили заяву на тлі інформації про те, що ЗСУ хочуть захопити Курську АЕС

У Росії вважають, що ЗСУ не має сил для того, щоб захопити Курську АЕС

Заступник начальника Головного військово-політичного управління Збройних сил РФ, командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апти Алаудінов заявив, що українські війська не мають жодних засобів для захоплення Курської атомної електростанції. Зокрема, про це він заявив в ефірі телеканалу "Соловйов Live".

Більше того, він стверджує, що фронт уже нібито посипався.

"Україна розуміє, що вона вже не може його навіть зупинити. От і виходить, вони намагаються взяти щось хоч би, щоб показати своїм господарям, що вони ще щось можуть. Ну і щоб навести максимальний галас і спробувати якимось чином хоч щось сторгувати. Зрозуміло, на атомну електростанцію у них такого ресурсу немає, хоч би як вони хотіли", — сказав командир спецназу "Ахмат".

За його словами, військові, які пішли у контрнаступ у Курській області, нібито розуміють, що у них немає жодних шансів зробити щось серйозне.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що під час настання ЗСУ хвалений "Ахмат" поспішно почав тікати , хоча мав би захищати мешканців Курської області.

Також відомо, що дійсно однією з цілей військової операції в Курській області називають захоплення АЕС . Говорять, що в цьому випадку її нібито можуть обміняти на контроль над Запорізькою АЕС.

До речі, мешканці Курської області масово отримували повідомлення про те, що українські військові готуються окупувати Курську АЕС. Місцевих громадян у зв'язку із цим закликали евакуюватися. При цьому місцева влада повідомила, що протягом доби область залишила кілька тисяч цивільних. Про ситуацію в регіоні посеред ночі навіть доповіли диктатору Путіну.