Головна Новини Світ Росія У росіян почалися проблеми з потенцією: у чому причини, - рос ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У росіян почалися проблеми з потенцією: у чому причини, - рос ЗМІ

Продажі відповідних препаратів, що дозволяють усунути проблеми «чоловічої сили» у Росії за перші три місяці 2023 зросли на 39%

21 квітня 2023, 13:45
Поділіться публікацією:

Таку статистику наводять у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Про це повідомляють росЗМІ, з посиланням на дані системи "Чесний знак", пишуть "Коментарі".

У росіян почалися проблеми з потенцією: у чому причини, - рос ЗМІ

Через війну росіяни стали страждати потенцією

З січня по березень російські чоловіки купили в аптеках 2,7 млн упаковок афродизіаків на загальну суму 1,8 млрд рублів.

"В середньому на тисячу дорослих чоловіків, які проживають в Росії, в першому кварталі 2023 року припало по 392 пачки таких препаратів", — зауважили аналітики.

За словами керівника психологічного центру Сергія Ланга, усі пари, котрі звертаються до сімейних консультантів, зазвичай скаржаться на зниження сексуальної активності. Серед основних причин – війна в Україні.

"Багато людей відчувають стрес через зовнішні фактори, і це, звичайно, сильно позначається на сексуальному житті", — сказав Ланг.

Проблеми з ерекцією у російських чоловіків, як додав лікар, ховаються у їх підсвідомості. Часто, ті замовчують про це. Опісля ж, біжать купувати афродизіаки.

У Російській федерації витрати на охорону здоров'я за підмусками минулого року, скоротили на 4%. Таке рішення прийняли на тлі падіннях доходів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — чи є протизапальний препарат "Німесил" життєво-необхідним при будь-яких захворюваннях та чим його можна замінити — розповідають лікарі Сімейний лікар Михайло Цюрак на своїй сторінці в інстаграм заспокоїв українців та підготував для них список безрецептурних знеболювальних та жарознижуючих.
Читайте також на сайті "Коментарі", — найперше, що потрібно пам’ятати, про розмові з українськими бійцями, котрі повернулися до мирного життя  - це те, що більшість із них, досі думками перебувають там (на війні). Дуже важливо уникати питань, що викликають почуття розгубленості, негативу та болю. На цьому, в ефірі "24 каналу" наголосила капеланка добровольчого корпусу військових капеланів — Олена Легенчук, пишуть "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини