Головна Новини Світ Росія У росіян з'явилися безпілотники Bayraktar: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У росіян з'явилися безпілотники Bayraktar: подробиці (ФОТО)

На військовій базі "Вагнера" у Малі помітили безпілотники Bayraktar

7 вересня 2023, 11:57
Поділіться публікацією:

На військовій базі в Малі, яка знаходиться під контролем найманців ПВК "Вагнера", було зафіксовано турецькі Bayraktar. Було помічено щонайменше три безпілотники. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на The Insider.

У росіян з'явилися безпілотники Bayraktar: подробиці (ФОТО)

Безпілотник "Байрактар". Фото: з відкритих джерел

Видання опублікувало фото, зроблене з вертольота 30 серпня. На ньому військова база в аеропорту Севаре, яка розташована поряд з містом Мопті та контролювалася "вагнерівцями". Її у квітні цього року атакували ісламістські бойовики.

На фото можна побачити щонайменше три безпілотники Bayraktar турецького виробництва.

ЗМІ, посилаючись на свої джерела у ПВК "Вагнер", розповіли, що військова база Севаре сьогодні знаходиться під повним контролем Міноборони Росії. База перейшла під повне керування Міноборони після авіакастрофи літака Євгена Пригожина.

Варто зазначити, що турецькі безпілотники Bayraktar відіграли важливу роль для того, щоб не дати росіянам під час початку повномасштабного вторгнення в Україну швидко просуватися в напрямку Києва. Тоді саме за допомогою турецьких безпілотників вдалося знищити велику кількість колон росіян із живою силою та технікою. Росіяни кілька разів надсилали офіційні запити Туреччині, щоб придбати ці безпілотники, але отримували відмову.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія продовжує лякати Україну ядерною зброєю, завдавати масованих ракетних та дронових ударів, зачіпаючи іноді навіть територію країн НАТО, на що ті завзято заплющують очі. Секретар РНБО України Олексій Данілов фактично звинуватив західних політиків у тому, що їхня політика поступок РФ, відсутність жорсткості призвели до широкомасштабної війни, яка другий рік триває в Україні. Про що говорять дії Заходу зараз, коли йде 561-й день відкритої російської агресії проти України? Як змінювалася/може змінитись позиції зарубіжних партнерів нашої країни? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

У росіян з'явилися безпілотники Bayraktar: подробиці (ФОТО) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини