Головна Новини Світ Росія У росіян залишився лише один спосіб потрапити до Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

У росіян залишився лише один спосіб потрапити до Європи

Росіяни повинні подолати кілька країн та понад дві тисячі кілометрів, щоб потрапити в Європу на російських автомобілях.

3 жовтня 2023, 15:45 comments1778
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Кілька європейських країн оголосили про заборону в’їзду автомобілям з російськими номерами на їх території. Росіяни мали можливість потрапити в ЄС через Норвегію, однак скандинавська країна також ввела заборону з 3 жовтня. Тепер на автомобілях з російськими номерами потрібно здійснити довгий шлях, щоб опинитись в Європі.

У росіян залишився лише один спосіб потрапити до Європи

Росіяни не можуть потрапити до ЄС на власних автомобілях. Фото з відкритих джерел

Після санкцій проти Росії з боку Норвегії, не залишилось жодної європейської країни, яка має спільний сухопутний кордон з РФ, через який можуть здійснювати проїзд автомобілі з російськими номерами. 

Тепер росіяни мають лише один спосіб потрапити до Європи на автомобілях з російською реєстрацією, який займає близько двох тисяч кілометрів. Росіяни повинні перетнути прикордонний пункт з Грузією, проїхати близько 500 км через всю країну та потрапити до Туреччини. Далі подолати ще 1500 км, щоб добратись до Греції. З Греції росіяни можуть їхати в інші країни ЄС, які не ввели заборону на автомобілі з російськими номерами. Якщо Греція заборонить в'їзд автомобілів з російськими номерами, то і цей маршрут стане неможливим.

Нагадаємо, що наразі заборону на автомобілі з російськими номерами ввели Естонія, Литва, Латвія, Польща, Німеччина, Фінляндія, Болгарія та Норвегія.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник МЗС РФ Сергій Лавров бурхливо відреагував на санкції проти Росії, які стосуються автомобілів з російською реєстрацією. Крім того, Пєсков також озвучив офіційну позицію Кремля щодо цієї ситуації.

Також "Коментарі" писали про "свято" Путіна, яке зазнало невдачі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини