Головна Новини Світ Росія У російських кінотеатрах перед сеансами повідомлятимуть про "зрадників" серед акторів
commentss НОВИНИ Всі новини

У російських кінотеатрах перед сеансами повідомлятимуть про "зрадників" серед акторів

У Держдумі РФ запропонували перед показом фільму в кінотеатрі повідомляти про акторів, які є "зрадниками"

11 січня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

Депутати російської  Держдуми  пропонують перед  тим, як показуватимуть  фільм в кінотеатрі,  інформувати глядачів, що  серед  акторів  присутні  "зрадники". На їх думку, це ті,  хто висловив свій голос  проти військового вторгнення в Україну та  не підтримує кровожерливу путінську  владу, — інформують російські ЗМІ.

У російських кінотеатрах перед сеансами повідомлятимуть про "зрадників" серед акторів

В кінотеатрах Росії будуть говорити про акторів-зрадників (фото з відкритих джерел)

Таке  рішення  з'явилось  після слів  відомого російського актора Артура  Смольянінова, який,  відповідаючи на запитання  видання "Нова газета. Європа" висловився,  що пішов би  воювати   за  Україну   та і без докорів сумління  підняв зброю  на  своїх співгромадян, що  знаходяться на території  іншої країни.

"Чи справедлива це смерть? Безумовно. Стріляв би я в нього? Без всякого сумніву", - так відповів  зірковий актор. 

Після оприлюднення розмови Смольянінова з журналістом,  представники російської влади повідомили, що стосовно цього актора  порушено кримінальну справу.

Важливо, що  минулого  року на Смольянінова  наклали штраф розміром  30 тисяч рублів (близько 15 500 тисяч гривень) , бо він був причетний до  дискредитації російського  війська. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії хочуть позбавити громадянства МеладзеРосійські політики створили ініціативу, за якою пропонують скасувати громадянство та анулювати всі інші державні нагороди для співака Валерія Меладзе через його відповідь на гасло "Слава Україні". Російські політики член Ради Федерації Олена Афанасьєва та депутат Державної думи Сергій Миронов 2 січня виступили із закликом позбавити Меладзе громадянства Російської Федерації. Головною причиною такого рішення називають те, що російський співак сказав "Героям слави".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарри

12 січня 2023, 13:32

Смерть российским оккупантам!


Новини