Головна Новини Світ Росія У російській Держдумі заговорили про війну і закликали до мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

У російській Держдумі заговорили про війну і закликали до мобілізації

Військово-політична операція переросла в повноцінну війну, сказав Зюганов

13 вересня 2022, 16:50
Поділіться публікацією:

За останні 2 місяці ситуація на фронті кардинально змінилася. Те, що відбувається, переросло в повноцінну війну. Таку заяву зробив депутат Держдуми РФ і голова КПРФ Геннадій Зюганов, пише "Медуза".

У російській Держдумі заговорили про війну і закликали до мобілізації

Лідер КПРФ Геннадій Зюганов (фото з відкритих джерел)

Головний комуніст Кремля заявив, що за два місяці, що Держдума РФ пробула на канікулах, ситуація на фронті сильно змінилася.

"Нам необхідна повна мобілізація сил і ресурсів. Військово-політична операція переросла в повноцінну війну, яку оголосили нам американці, натовці і об'єднана Європа", — сказав Зюганов.

Зюганов сказав, що спецоперація і війна відрізняються докорінно. Адже спецоперацію оголосив і можна її зупинити, а війну ні. Доведеться йти до кінця. Є тільки два результати: перемога чи поразка.

Сьогодні, відповідаючи на запитання про майбутню мобілізацію в Росії, речник Путіна сказав, що про це мова не йде.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, окупанти терміново евакуювали свої родини з Криму та півдня України. Російські загарбники здійснюють термінову евакуацію своїх сімей із Криму та півдня України, ФСБшники намагаються без афішування та через третіх осіб продати своє житло на півострові. Українські розвідники зазначають, успішний контрнаступ українських захисників змушує самопроголошену владу Криму та півдня України терміново змінювати свої плани та евакуювати свої родини на територію Росії. При цьому самі колаборанти, а також ставленики Кремля публічно заявляють про те, що на півострові перебуватиме повністю безпечно, але паралельно співробітники ФСБ, командири низки військових підрозділів потай від підлеглих намагаються продати своє житло і вивозити родичів із Криму.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини