Головна Новини Світ Росія У російській Держдумі зробили нову божевільну заяву про контрнаступ ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У російській Держдумі зробили нову божевільну заяву про контрнаступ ЗСУ

Росіяни переконані, що нібито атаки будуть сконцентровані на трьох напрямках

10 квітня 2023, 20:25 comments3438
Поділіться публікацією:

У Держдумі Росії зробили нову божевільну заяву про контрнаступ української армії. Так, за словами депутата російської Думи Михайла Делягіна, варто очікувати прильотів і у російській столиці, бо ціллю ЗСУ під час контрнаступу буде не лінія фронту.  Делягіна цитує Military.pravda.

У російській Держдумі зробили нову божевільну заяву про контрнаступ ЗСУ

У Держдумі Росії зробили заяву по контрнаступ ЗСУ (фото з відкритих джерел)

Чиновник вважає, що українські сили будуть атакувати трьома напрямками. За його словами ЗСУ уже розробили план наступу.

"Головні удари в ході українського наступу завдаватимуться Заходом не на фронті, а в тилу — у Москві, Пітері, прифронтових обласних містах. Чекаємо і зберігаємо спокій", — заявив він.

Також, на думку, кремлівського депутата під час контрнаступу українське військове командування спробує обдурити РФ за рахунок імітації наступу на зовсім іншому напрямку. За його словами, це буде Брянськ. Він наголосив, що саме так атакувала Німеччина під час Другої світової війни.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чому Росія істерить в передчутті контрнаступу ЗСУКолишній командувач армії США в Європі Марк Гертлінг, говорячи про майбутній український контрнаступ, підкреслив, що легким він точно не буде. Тим часом з'явилися супутникові знімки "суперокопа" (загальна довжина понад 70 км), викопаного російськими загарбниками на тимчасово окупованій частині Запорізької області. А російські пропагандисти на повну силу виють в ефірах з приводу того ж майбутнього контрнаступу ЗСУ та допомоги, яку ми отримуємо від Заходу.  Політтехнолог, експерт Українського центру суспільного розвитку Юрій Подорожній згоден з тим, що роспропаганда перебуває в стані істерії на тлі очікування українського контрнаступу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

tyuytu

10 квітня 2023, 20:39

Быстрые, анонимные и бесплатные ceкc знaкомcтва - здесь очень много дeвyшек и все они хотят лишь ceкca, пользyйся ----- https://urlis.net/club


Новини