Головна Новини Світ Росія У російських кінотеатрах показуватимуть інтерв’ю Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У російських кінотеатрах показуватимуть інтерв’ю Путіна

Інтерв'ю, яке Володимир Путін дав американському журналісту Такеру Карлсону будуть показувати в російських кінотеатрах.

13 лютого 2024, 14:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Мер російського міста Вологда Сергій Воропанов заявив що інтерв’ю Путіна, яке він дав Такеру Карлсону будуть показувати у місцевому кінотеатрі. Воропанов пояснив, що не всі мешканці Вологди можуть дивитись інтерв’ю в інтернеті, тому його покажуть в кінотеатрі.

У російських кінотеатрах показуватимуть інтерв’ю Путіна

Інтерв'ю Карлсона з Путіним. Фото з відкритих джерел

Мер Вологди Сергій Воропанов у своїх соціальних мережах повідомив, що інтерв’ю президента Росії Володимира Путіна для американського журналіста Такера Карлсона буде показано у місцевому кінотеатрі "Ленком". Російський політик обіцяє, що вхід на сеанс російської пропаганди буде безкоштовний.

"Ця зустріч відбулася тиждень тому, але її все ще обговорюють у всьому світі. Перегляди в іноземних соціальних мережах зашкалюють – понад мільярд. Але не всі вологжани мали можливість подивитися його в інтернеті. Тому спеціально для них завтра о 09:50 відбудеться показ гучного інтерв'ю на великому екрані", — заявив Сергій Воропанов.

Крім того, мер обіцяє, що у випадку ажіотажу сеанс повторять в інший час, щоб охопити більше росіян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент Монголії Цахіа Елбегдорж відреагував на інтерв'ю Путіна та опублікував карту Монгольської імперії, яка включає території Росії. Таким чином монгольський політик висміяв заяви Путіна про нібито історичні причини вторгнення Росії в Україну.

Також "Коментарі" писали, що Борис Джонсон розкритикував Такера Карлсона за інтерв'ю з президентом Росії Володимиром Путіним. Ха словами британського політика американський журналіст став "диктофоном для диктатора" та не запитав жодного жорсткого питання, зокрема про смерті мирних українців від російських атак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини