Головна Новини Світ Росія У російській колонії помер Навальний. Названа ймовірна причина смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

У російській колонії помер Навальний. Названа ймовірна причина смерті

У виправній колонії в Росії помер відомий опозиціонер Олексій Навальний, про це повідомили у ФСІН Росії у Ямало-Ненецькому автономному окрузі, передає портал «Корментарі»

16 лютого 2024, 13:39 comments2452
Поділіться публікацією:

В повідомлені вказано, що Олексій Навальний після прогулянки почав відчувати себе погано і начебто одразу втратив свідомість.

У російській колонії помер Навальний. Названа ймовірна причина смерті

Олексій Навальний

У ФСІН підкреслюють, що до Навального одразу прибули медики із установи, які викликали бригаду швидкої допомоги.

"Проведено всі необхідні реанімаційні заходи, які позитивних результатів не дали. Лікарі швидкої медичної допомоги констатували смерть засудженого", –
йдеться у повідомленні ФСІН.

Разом з тим, у російських пабліках повідомляють, що начебто причиною смерті опозиціонера Навального став тромб, який відірвався.

Нагадаємо, ще 14 лютого політика Олексія Навального, який перебуває у виправній колонії №3 "Полярний вовк" у Ямало-Ненецькому автономному окрузі, відправили до штрафного ізолятора (ШІЗО) на 15 діб. Про це повідомила прес-секретар Кіра Ярмиш. При цьому він не уточнив, що стало причиною такого рішення.

Востаннє російського політика відправляли до ШІЗО 1 лютого, він вийшов із нього 11 лютого. 14 лютого його знову помістили до ізолятора. Окрім того відомо, що Навального відправили до ШІЗО у 27-й раз.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що влітку 2023 року Мосміськсуд на виїзному засіданні у володимирській колонії суворого режиму засудив опозиційного Путіну політика Олексія Навального до 19 років колонії — тепер уже особливого режиму, передають російські інформагентства. Процес у "екстремістській" справі був засекречений. Він розпочався 19 червня і тривав лише місяць, всі засідання проходили у закритому режимі. 20 липня прокурор запросив для Навального, який уже відбуває у колонії №6 у Володимирській області дев'ятирічний термін у справі про шахрайство, ще 20 років особливого режиму. Термін було сформовано шляхом часткового складання за сукупністю з попереднім покаранням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

19 лютого 2024, 13:12

Как говорится, сдох Максим, да и хер с ним!


Новини