Головна Новини Світ Росія У російській Пермі загорілась найбільша ТЕЦ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У російській Пермі загорілась найбільша ТЕЦ (ФОТО)

У російському місті Пермь сталася пожежа на найбільшій у місті ТЕЦ

30 листопада 2022, 12:49
Поділіться публікацією:

У російській Пермі палає найбільша у місті ТЕЦ. З підприємства вже евакуювали близько 500 працівників. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на "РІА-Новини".

У російській Пермі загорілась найбільша ТЕЦ (ФОТО)

Пожежа на ТЕЦ у Пермі (фото з відкритих джерел)

У МНС Росії повідомили, що постраждалих і загиблих  внаслідок інциденту немає. А на об'єкті  горить покрівля котлово-турбінного цеху.

 Але у популярному російському, Telegram-канал Mash пишуть, що постраждалих двоє.

На опублікованих кадрах видно, що над містом підняли чорні клуби диму.

У російській Пермі загорілась найбільша ТЕЦ (ФОТО) - фото 2
У російській Пермі загорілась найбільша ТЕЦ (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у РФ назвали справжні цілі війни в Україні. Головна пропагандистка Кремля Маргарита Сімоньян раптово проговорила, що мета Росії в Україні – захопити її. "Демілітаризація" та "денацифікація" — приводи приховати загарбницькі цілі країни-агресора. Як заявила Сімоньян в одній із програм на федеральному каналі, Україна "непристойно велика країна". Саме тому пропагандистка бачить необхідність її "зменшити". Зазначимо, виходячи з недавніх заяв російських пропагандистів, Кремлем поставлено завдання Симоньяну, Соловйову та іншим російським ораторам активно зомбувати населення, створюючи міф про те, що Росія воює не лише з Україною, а й з НАТО.

Також "Коментарі" інформували про те, що Путін посилює репресії проти жителів РФ. З 1 грудня на території Росії набудуть чинності зміни до закону про "іноземних агентів". Президент Росії Володимир Путін використовує цей закон для репресій уже десять років.Як зазначається у зведенні, закон 2012 р. визначає "іноземних агентів" як осіб або організації, які отримали фінансову підтримку з-за кордону. Поправки розширять визначення, додавши осіб, які просто перебувають під невизначеним "впливом або тиском" іноземних гравців. Міністерство юстиції також матиме право публікувати особисті дані та адреси призначених "іноземних агентів", що майже напевно поставить їх під загрозу переслідування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/187210
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини