Головна Новини Світ Росія У російському Курську чоловік стріляв з вікна по дітях: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У російському Курську чоловік стріляв з вікна по дітях: у чому причина

Слідство встановило, що нападник був у стані алкогольного сп'яніння

11 серпня 2021, 12:26
Поділіться публікацією:

Незвичайним способом житель Курська вирішив охороняти власний транспортний засіб. Як інформує пропагандистський ресурс ТАСС, чоловік напідпитку влаштував стрілянину по неповнолітніх з вікна власної квартири.

У російському Курську чоловік стріляв з вікна по дітях: у чому причина

Чоловік у Курську стріляв з вікна у дітей. Фото ілюстративне

Як зброю стрілок використовував пневматичну гвинтівку. За ціль чоловік обрав дітей, які прогулювалися неподалік його автомобіля.

Як повідомляє місцева поліція, таким чином нападник нібито "захищав" свою машину. При цьому рівень алкоголю в його крові явно перевищував дозволену норму.

Інцидент не обійшовся без жертв. Від стрілянини по перехожих постраждав 12-річний хлопчик. У дитини діагностовано непроникаюче поранення у живіт, їй надана необхідна медична допомога.

Прибулі на місце події правоохоронці забрали пневматичну зброю, з якої здійснювалася стрілянина, сам стрілець затриманий. Також у квартирі нападника був виявлений справжній склад зброї: пістолет, гвинтівка та оптичний приціл до неї, а також набір мисливських ножів. Крім цього, співробітники поліції виявили пакет з речовиною рослинного походження, за попередніми висновками наркотичної дії.

На цей момент поліцейські Курська займаються перевіркою усіх фактів того, що сталося.

Зазначимо, що в цьому російському місті подібна стрілянина фіксується вже не вперше. Найчастіше свій транспорт намагаються "захистити" ті люди, які паркують його не в установленому для цього місці.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що недавно інцидент із застосуванням зброї був зафіксований у Дніпрі. Тоді дитина, взявши батьківську зброю, завдала собі травм. Більше подробиць — у нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому в Києві чоловік стріляв по перехожих з вікна багатоповерхового будинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини