Головна Новини Світ Росія У російському МЗС відповіли, чи збирається РФ нападати на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У російському МЗС відповіли, чи збирається РФ нападати на Україну

У Росії вважають, що США нібито зациклені на існуванні загрози вторгнення РФ

13 грудня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

За словами заступника голови російського Міністерства закордонних справ Сергія Рябкова, вторгнення РФ на територію України "немає та бути не може". Чиновник висловив думку, що Сполучені Штати Америки нібито зациклилися на існуванні загрози вторгнення РФ. Про це пише видання РБК-Україна, посилаючись на "РИА-Новости".

У російському МЗС відповіли, чи збирається РФ нападати на Україну

Сергій Рябков - фото: kremlin.ru

"Американці абсолютно незрозуміло зациклені на ідеї про те, що існує загроза російського вторгнення на Україну. Цього немає і бути не може. А те, що ми здійснюємо на своїй території, їх просто не стосується, вони не мають ані морального, ані політичного права ставити питання у такій площині", — заявив Сергій Рябков.

Крім того, представник МЗС РФ прокоментував і переговори, що відбулися між президентами США й України Джо Байденом і Володимиром Зеленським, заявивши, що на них нібито не прозвучало нічого, що могло б відрізнити ці заяви від багатьох інших, які прозвучали від Вашингтона останнім часом.

Нагадаємо, що 9 грудня відбулася телефонна розмова між українським та американським лідерами. Головною темою переговорів стало нарощування російських військ біля кордонів нашої держави, а також перспективи мирного врегулювання конфлікту. Експерти проаналізували заяви президентів, а також розповіли, чого Україні очікувати далі.

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що попри переговори Джо Байдена з лідерами інших країн, зокрема Росії й України, Мінський процес не вдається зрушити з місця. Російська Федерація продовжує відхиляти ініціативи щодо припинення вогню та блокувати переговори. Що про це думають експерти – читайте у матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини