Головна Новини Світ Росія У російському селі місцевий житель розстріляв солдата, який воював проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

У російському селі місцевий житель розстріляв солдата, який воював проти України

За наявними даними, В'ячеслав Мокін, який стріляв, не мав мети нікого вбивати, він лише хотів захистити свою сім'ю від агресії з боку компанії п'яних друзів.

8 травня 2023, 21:04 comments1328
Поділіться публікацією:

Нещодавно російські ЗМІ повідомили, що у селі Толмачово Новосибірської області сталося одночасно кілька вбивств. Так, місцевий житель відкрив вогонь по компанії молодих чоловіків, серед яких був учасник війни проти України, який нещодавно повернувся з фронту. За наявними даними, той, хто стріляв (В'ячеслав Мокін) не мав мети нікого вбивати, він лише хотів захистити свою сім'ю від агресії з боку компанії п'яних друзів.

У російському селі місцевий житель розстріляв солдата, який воював проти України

фото тематичне, з відкритих джерел

Історія почалася з того, як у село Толмачево повернувся у відпустку чоловік – місцевий житель, який тривалий час перебував на фронті, на території України, вбиваючи та ґвалтуючи мирне населення незалежної країни. "Ветеран" вирішив відсвяткувати свій приїзд із друзями. В черговий раз прийшовши до магазину за спиртним, компанія чоловіків почала виявляти агресію щодо свого односельця Мокіна та його сина, звинувачуючи їх у тому, що ті "пили пиво та відпочивали, поки хтось воював". Батько із сином поспішили залишити місце конфлікту та пішли додому.

Через деякий час додому до Мокіна приїхали ще п'яніші чоловіки. Вони вдерлися до нього на подвір'я, сильно побили дружину та зламали щелепу синові. Щоб якось захистити родину, В'ячеслав узяв рушницю та відкрив вогонь по нападникам. Усього було п'ять пострілів, кажуть очевидці. У результаті констатували смерть двох чоловіків, серед яких і учасник війни проти України. Ще двох чоловіків поранено.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що в Латвії можуть депортувати понад 20 тисяч громадян Росії похилого віку. Справа в нововведенні від уряду європейської країни, який полягає у проходженні обов'язкового тесту для росіян на знання латвійської мови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини