Головна Новини Світ Росія У Ростові горить павільйон з піротехнікою: кадри і відео пожежі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Ростові горить павільйон з піротехнікою: кадри і відео пожежі

Інформації про постраждалих під час пожежі немає

6 грудня 2020, 11:10
Поділіться публікацією:

Сьогоднішній ранок в російському місті Ростов-на Дону почалася з вибухів піротехніки на ринку "Класик". Полум'я швидко почало поширюватися і охопило 4 тисячі квадратних метрів.

У Ростові горить павільйон з піротехнікою: кадри і відео пожежі

Пожежа в Ростові / фото МНС Росії

Джерела повідомляють, що по окрузі розносяться клуби чорного диму і запах гару. На кадрах, опублікованих з місця події видно, як починають вибухати феєрверки і петарди, а павільйон охоплює сильний вогонь.

     

До гасіння були залучені сотні пожежних і десятки одиниць техніки. Пожежі було присвоєно четвертий рівень складності (з п'яти). Щоб він не поширився на житлові будинки, гасіння вогню було розбите на 4 бойові ділянки. Територію ринку "Класик" оточили, там знаходяться тільки співробітники поліції, пожежних служб і журналісти.

За останніми даними, пожежа практично локалізована, інформації про потерпілих поки немає. Причини події встановлюються. МНС поки відмовляється від будь-яких коментарів з цього приводу.

Відомо, що ринок "Класик" — один з найпопулярніших ринків Ростова. Тут торгують непродовольчими товарами.

Нагадаємо, що в листопаді 2020 року в Санкт-Петербурзі сталася велика пожежа на території колишнього електромеханічного заводу. Стихії був привласнений третій рівень небезпеки. Про жертви і постраждалих під час пожежі не повідомлялося.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в минулому місяці в столиці Росії сталася масштабна пожежа на заводі з газовими балонами. На відео, опублікованих в мережі, чутно вибухи, через які пожежники не могли приступити до гасіння. За даними джерела, на заводі зберігалися резервуари з газом об'ємом близько 500 літрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олексій

6 грудня 2020, 11:35

Гори, гори ясно, чтоб не погасло!


Новини