Головна Новини Світ Росія У розвідці розповіли, що почалося у Кремлі після оголошення рішення суду Гааги
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці розповіли, що почалося у Кремлі після оголошення рішення суду Гааги

Після оголошення рішення суду Гааги у Кремлі Путіну вже шукають наступника

18 березня 2023, 12:57 comments18434
Поділіться публікацією:

Настрої в Кремлі стали похмурішими після рішення Міжнародного кримінального суду (МКС) видати ордер на арешт президента РФ. Російські еліти вже зайняті тим, що шукають наступника Путіна. Думку самого диктатора щодо цього вже ніхто не запитує. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

У розвідці розповіли, що почалося у Кремлі після оголошення рішення суду Гааги

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Російські пропагандисти не вийшли зі своїми традиційними шоу, де обговорювали саме Гаагу, бо сам факт обговорення цієї новини навіть для зомбованого населення РФ був би дивним і надто тривожним "дзвінком". Бо розповідати, що "спецоперація" йде за планом, а потім отримати розшук та припис до арешту від МКС — це навіть Соловйову та Скабеєву буде важко ці речі поєднати між собою", — заявив Юсов.

За його словами, у Путіна стає все менше людей, яким він міг би довіряти і на яких міг би розраховувати. Все через те, що диктатор стає токсичним вже не лише за межами Росії, а й усередині країни.

"Зокрема, у вежах Кремля все більше невдоволення тим, що відбувається. Все похмуріше усвідомлення перспектив, а саме геополітичної катастрофи режиму Путіна. І так, вже йдеться про пошук наступника Путіну і шукає його вже не Путін", — додав український розвідник.

Читайте також на порталі "Коментарі" — топ-темою залишається рішення Міжнародного кримінального суду в Гаазі про видачу ордера на арешт російського президента Путіна. Поряд з омбудсменом країни-агресора з прав дитини Марією Львовою-Бєловою він підозрюється в незаконній депортації дітей з території України. За словами українського лідера Володимира Зеленського, це історичне рішення, з якого розпочнеться історична відповідальність. Президент США Джо Байден упевнений, що російський президент "явно вчинив військові злочини". Ну, а у російських політиків, чиновників та пропагандистів із цього приводу – передбачувана істерика. Про що говорить реакція Заходу та РФ? Що тепер робити Китаю, який зміцнює зв'язок з Росією? До яких наслідків це може призвести? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 березня 2023, 13:21

Дивне твердження, що в Путіна все менше людей, яким він довіряє і на яких розраховує. В нього лишається вся, так звана, українська Ыліта. Їх добробут успіх велич ..., залежить один від одного. Це такий природний симбіоз. Як актинія та маленька рибка клоун.


Новини