Головна Новини Світ Росія У Санкт-Петербурзі набирають людей для війни з Україною: обіцяють великі гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

У Санкт-Петербурзі набирають людей для війни з Україною: обіцяють великі гроші

Такі батальйони створюють у всіх регіонах РФ

28 липня 2022, 17:50
Поділіться публікацією:

У російському місті Санкт-Петербург збирають мотострілецький батальйон, який відправиться на війну з Україною. Такі батальйони створюють  у всіх регіонах Росії. Про це пише місцеве видання Фонтанка.

У Санкт-Петербурзі набирають людей для війни з Україною: обіцяють великі гроші

У РФ збирають мотострілецькі батальйони (фото з відкритих джерел)

Журналісти видання з'ясували, що в батальйон набирають "добровольців". Цю інформацію також підтвердили у військкоматі, що знаходиться Приморському районі міста.

 Усім бажаючим долучитися до батальйону,  пропонують підписати контракт на шість місяців та пройти спеціальне навчання, яке триватиме близько місяця. При цьому, обіцяють заплатити 100 тисяч рублів. Виплати обіцяють збільшити після відправки добровольців в Україну. Окрім цього, добровольці можуть зберегти за собою своє робоче місце.

"Там люди отримують від 200 тисяч до півмільйона Коли підрозділ поїде на захід, вам платять 53 долари на добу плюс "наступальні" вісім тисяч на добу. Плюс доплати за бойові заслуги: БМП, безпілотник — 50 тисяч рублів, танк — 100 тисяч рублів", — розповіли у військкоматі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що розвідці стало відомо, кого під виглядом добровольців відправляє Кремль на війну в Україну.Росія веде повномасштабну війну проти України, але досі намагається приховувати справжній стан речей, насамперед від своїх громадян. Так, як гарматне м'ясо російське командування відправляє на війну в Україну резервістів під виглядом "добровольців". З перехопленої розмови стає зрозуміло, що бойовик так званої "ДНР" розповідає одному з військових РФ, що у 115 батальйон, куди покинули студентів, фактично почав протестувати, відмовляючись виконувати накази. Підключились родичі резервістів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

viktor

28 липня 2022, 19:35

гній це дуже гарне добриво для Украіньського чєрнозєму.


Новини