Головна Новини Світ Росія У Шойгу відповіли, за що завдали масованого удару по енергетиці України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шойгу відповіли, за що завдали масованого удару по енергетиці України

У Міноборони РФ кажуть, що вдарили по Україні за рейд, який проводили російські добровольці у прикордонні Росії

22 березня 2024, 15:02 comments3036
Поділіться публікацією:

Вже традиційно, як і під час попередніх ракетних ударів по Україні, у Міноборони РФ вигадали цинічне виправдання масштабній атаці на об'єкти української енергетики 22 березня. Відомство Сергія Шойгу стверджує, що це була нібито відповідь на рейд російських добровольців на територію РФ. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Міноборони РФ у Telegram.

У Шойгу відповіли, за що завдали масованого удару по енергетиці України

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

У Міноборони Росії заявили, що російська армія нібито завдала ударів "високоточною зброєю" та безпілотникам по об'єктах енергетики, військово-промислового комплексу, залізничним вузлам, арсеналам, місцям дислокації формувань ЗСУ та "іноземних найманців".

Міноборони РФ нафантазувало, що нібито було "дезорганізовано функціонування підприємств промисловості з випуску та ремонту озброєння, військової техніки та боєприпасів".

Також окупанти запевняють, що знищила іноземну військову техніку в Україні, яку надали країни НАТО та "порушила перекидання до переднього краю резервів". Росія традиційно заявила про досягнення всіх цілей.

При цьому Міноборони РФ виправдовується, що масштабний обстріл України нібито був відповіддю на рейд російських добровольців до Білгородської та Курської областей.

Зазначимо, в ніч проти 22 березня Україна пережила чергову масовану ракетну атаку з боку РФ. На відміну від тієї, що сталася на день раніше, коли ціллю став Київ, тепер летіло по інших містах, причому ціллю стали енергетичні об'єкти. Чому все відбувається саме зараз? Які основні висновки можна зробити зараз? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — удар по ДніпроГЕС: у британській розвідці розповіли, чи буде продовження.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини