Головна Новини Світ Росія У штабі Навального розповіли, до кого приведе розслідування його отруєння
commentss НОВИНИ Всі новини

У штабі Навального розповіли, до кого приведе розслідування його отруєння

У штабі Навального вважають, що тепер протести в Росії будуть яскравішими

2 вересня 2020, 10:25 comments1589
Поділіться публікацією:

Співробітники російського опозиціонера Олексія Навального, якого швидше за все отруїли в Томську 20 серпня, розповіли, чому в Росії не будуть розслідувати цей злочин. В інтерв'ю "Російській службі ВВС" глава мережі регіональних штабів Навального Леонід Волков заявив, що ситуація викликала у громадськості величезне обурення. І реакція народу на мітингах буде значно яскравішою, ніж було до отруєння Навального.

У штабі Навального розповіли, до кого приведе розслідування його отруєння

"Ну ми ж всі розуміємо, що реального розслідування не буде. Це очевидно. Путін, Пєсков і Генпрокуратура цілком чітко дали зрозуміти — ніякого розслідування. Тому що будь-яке реальне розслідування призведе до того, що вони вийдуть на самих себе", — заявив Волков.
Нагадаємо, один з основних розробників нервово-паралітичної речовини "Новачок" Віл Мірзаянов заявив про те, що російського опозиціонера Олексія Навального отруїли іншою речовиною. Мірзаянов вважає, що той діагноз, які озвучили німецькі фахівці, нагадує отруєння пестицидами. Що ж стосується "Новачка", то у Навального не було ознак отруєння цією хімічною зброєю: не було м'язових конвульсій, погіршення зору та інших симптомів. Мірзаянов не виключає, що замах могли здійснити за допомогою не менш небезпечної отрути: мовляв, в їхньому інституті свого часу розробляли інші найнебезпечніші препарати, існування яких залишається загадкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини