Головна Новини Світ Росія У Слідкомі РФ вигадали нову маячню про зв'язок терористів з «Крокуса» з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Слідкомі РФ вигадали нову маячню про зв'язок терористів з «Крокуса» з Україною

У Слідчому комітеті Росії не втомлюються вигадувати різноманітні «докази», які нібито підтверджують, що до теракту в «Крокусі» причетна Україна. Тепер там заявляють, що терористи їхали до Києва

29 березня 2024, 19:17
Поділіться публікацією:

У Слідчому комітеті країни-агресора вигадали чергову маячню про те, що нібито терористи, які напали на "Крокус Сіті Хол", їхали до Києва по гроші. Нібито про це розповів один із затриманих терористів під час допиту.

У Слідкомі РФ вигадали нову маячню про зв'язок терористів з «Крокуса» з Україною

Теракт у "Крокусі"

Як повідомили у Слідчому комітеті РФ, дії злочинців нібито координував чоловік, який представився їм під псевдонімом. У країні-агресорі стверджують, що він надсилав їм голосові повідомлення через месенджер Telegram.

У Слідкомі стверджують, що за вказівкою координатора терористи після скоєння злочину на автомобілі поїхали у бік кордону Росії та України. Вони нібито мали перетнути його, щоб прибути в українську столицю для отримання обіцяної винагороди.

При цьому у Слідчому комітеті заявили, що перевіряють інформацію про те, чи причетні спецслужби України до організації та фінансування теракту.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Москві в "Крокус Сіті Холі" стався теракт із великою кількістю жертв та постраждалих. Відповідальність за теракт взяли на себе в ІДІЛ. При цьому за скоєння теракту було затримано радикальних ісламістів. Водночас у країні-агресорі їх називають просто виконавцями, і заявляють, що їх могли тренувати українські спецслужби. Також кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що виконавці теракту відомі, але наразі потрібно встановити замовників.

Найімовірніше, "замовником" у РФ назвуть Україну, оскільки тамтешні представники спецслужб уже заявили про те, що саме Київ причетний до теракту в "Крокусі", а терористи нібито хотіли втікати на територію України, де їх мали зустрічати, як героїв.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

29 березня 2024, 20:37

Да после нападения на Украину,кто нибудь видит логику в их высказываниях?В любых!У них одна задача..не сдохнуть!Но Украина им поможет!И впихнет невпихуемое!


Новини