Головна Новини Світ Росія У США розповіли, що може підірвати режим Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, що може підірвати режим Путіна

У Росії дедалі більше критикують путінський режим через війну в Україні

10 жовтня 2022, 09:00
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", експерти Інституту вивчення війни (ISW) вказують на те, що в Росії зростають сумніви щодо здатності Путіна досягти обіцяної мети "денацифікації" України, а також звучать звинувачення у бік спецслужб та МО Росії, що може підірвати режим Путіна. .

У США розповіли, що може підірвати режим Путіна

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Аналітики ISW зазначають, атака на міст через Керченську протоку у поєднанні з нещодавніми російськими військовими невдачами та частковою мобілізацією викликає пряму критику президента Росії Володимира Путіна та Кремля з боку російської провоєнної націоналістичної спільноти.

Пряма критика Путіна є майже безпрецедентною. Ця російська спільнота продовжує висловлювати переважну підтримку цілям Путіна в Україні і досі покладала провину через невдачі на російське військове командування чи Міністерство оборони (МО) Росії.

Як зазначає ISW, критика з боку провоєнного табору може свідчити про зростання сумнівів у здатності Путіна досягти обіцяної мети "денацифікації" України та підірвати симпатії до Путіна серед його основного електорату.

Інші російські націоналісти, пропагандисти та маріонеткові чиновники звинувачують спецслужби та МО Росії, що може підірвати режим Путіна у довгостроковій перспективі.

Аналітики інституту зазначають, що сприйняття траєкторії війни та українських можливостей також змінюється, і росіяни переживають різке пробудження. Російські джерела визнали, що український контрнаступ на півдні становить значну загрозу для сил РФ на півдні України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія повністю закінчила оформлення анексії частини України: що тепер почне російський диктатор Путін — які неприємності готує ворог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини