Головна Новини Світ Росія У США запропонували Україні віддати території Росії: що відомо про гучну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

У США запропонували Україні віддати території Росії: що відомо про гучну заяву

Джей Ді Венс озвучив гучну заяву щодо війни Росії проти України.

11 грудня 2023, 20:39 comments5118
Поділіться публікацією:

Американський сенатор-республіканець  Джей Ді Венс заявив про те, що пропонує  Україні поступитись РФ, щоб припинити війну. Це  було озвучено в  ефірі CNN.

У США запропонували Україні віддати території Росії: що відомо про гучну заяву

Джей Ді Венс (фото з відкритих джерел)

Представник республіканців  від штату Огайо зробив  заяву, що Україні  можливо  потрібно буде  "поступитися деякими територіями" Росії, щоб бойові дії припинились.

Джей Ді Вей  ще наголосив, що він проти, щоб надавати додаткову допомогу  Україні, тому що не  вірить, що країна зможе коли-небудь здобути  перемогу над  РФ. Як  і в те, що  ця партія американської  допомоги  посприяє закінчити війну, адже всі попередні партії теж не допомогли.

"В інтересах Америки прийняти те, що Україні доведеться поступитися росіянам деякими територіями, і ми повинні завершити цю війну. Але коли я думаю про велику людську трагедію тут, сотні тисяч невинних були вбиті в цьому конфлікті. Те, що в наших і в їхніх інтересах, — це зупинити вбивства", — сказав  сенатор.

Щодо  питання додаткового фінансування,  куди входить допомога Україні та Ізраїлю, багато його колег — республіканців виявляють бажання проти, бо, як каже  Венс, ніхто не повірив, що Україна може виграти війну.  

"Але щодо українського питання, зокрема, всі знають, що це завжди буде закінчуватися переговорами. Ідея про те, що Україна збирається відкинути Росію назад до кордону 1991 року, була абсурдною, насправді ніхто в це не вірив", — завершив  представник республіканців.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський прокоментував паузу допомоги СШАПрезидент Володимир Зеленський упевнений, що Україні вдасться подолати паузу у допомозі від Сполучених Штатів Америки, яка спричинена розбіжностями у Конгресі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини