Головна Новини Світ Росія У столиці Чечні пролунав вибух, є загиблі та поранені: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У столиці Чечні пролунав вибух, є загиблі та поранені: що сталося

Внаслідок вибуху на АЗС загинули 4 людини

сьогодні, 17:44 comments1730
Поділіться публікацією:

У суботу, 12 жовтня у столиці російської Чечні пролунав вибух. Після потужного вибуху на АЗС сталася пожежа.Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію видання “Слово і діло”. 

У столиці Чечні пролунав вибух, є загиблі та поранені: що сталося

Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що вибух стався на автозаправній станції біля одного з коледжів у Грозному. Місцеві пабліки зазначають, що вибухи ніби продовжувалися певний час.

Відомо про щонайменше чотирьох загиблих осіб. Серед них мама з дитиною. На них впав балон з АЗС, який відкинуло ударною хвилею.

Згодом стало відомо, що серед загиблих двоє дітей та двоє дорослих. Одну з цистерн відкинуло вибуховою хвилею, вона пошкодила ріг будинку та авто. На опублікованих відео зафіксований потужний вибух, який викликав сильну пожежу.

У МНС Росії надали офіційну інформацію — підтвердили, що на заправці в Грозному стався вибух цистерни з газом із подальшим горінням. Площа пожежі склала 900 квадратних метрів. Пожежу на цей момент вже ліквідували. Також російські рятувальники підтвердили загибель чотирьох людей.

За даними МОЗ республіки, у результаті вибуху на АЗС у Грозному, постраждали 5 осіб.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що глава Чечні Рамзан Кадиров вигадав нове покарання для тих, хто чинить адміністративні правопорушення, зокрема, порушує правила дорожнього руху. Кадиров запропонував відправляти на війну проти України мешканців республіки.

Лідер Чеченської республіки доручив депутату Держдуми РФ Адаму Делімханову "взяти це питання під контроль". Детальніше про ініціативи Кадирова читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини