Головна Новини Світ Росія У Твері горить будівля НДІ-2 Міноборони Росії – у Москві можуть знову заявити про український слід
commentss НОВИНИ Всі новини

У Твері горить будівля НДІ-2 Міноборони Росії – у Москві можуть знову заявити про український слід

Вогонь охопив практично всю будівлю

21 квітня 2022, 13:22 comments1129
Поділіться публікацією:

У російській Твері рятувальникам не вдалося оперативно загасити пожежу у будівлі НДІ-2 Міністерства оборони Росії. Вогонь охопив майже всю будівлю. Увагу привертає до себе той факт, що Інститут займався розробкою теорії озброєння ППО, робив навігаційні прилади, системи управління, наведення та орієнтації апаратів наземного, повітряного та космічного базування.

У Твері горить будівля НДІ-2 Міноборони Росії – у Москві можуть знову заявити про український слід

Пожежа у будівлі НДІ-2 Міноборони Росії. Фото: з відкритих джерел

Російські ЗМІ зазначають, що роботу рятувальникам ускладнив сильний вітер, який допомагав полум'ю перекидатися на нові та нові площі. У результаті, майже вся будівлю охопив вогонь, чорний дим стало видно здалеку. Вітер поніс дим у бік міста. Жителі Центрального району почули запах гарі та почали скаржитися на смог в місті.

Пожежа виявилася настільки сильною, що довелося викликати додаткові бригади рятувальників та скасовувати маршрути громадського транспорту, які проходять неподалік об'єкту.     

Про причини займання поки що не повідомляється, але вже можна передбачити, що російські пропагандисти розкажуть російським обивателям про український слід, адже останнім часом там, де росіяни мають лихо – винна Україна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента розповіли, чому переговори з Росією про припинення війни зайшли в глухий кут і фактично заморожені. При цьому офіційний Київ був готовий до зустрічі лідерів держав відразу після стамбульських переговорів, де були обговорені всі моменти, що хвилюють сторони. Ось лише російська сторона взяла затяжну паузу на вивчення пропозицій України, розпочавши нову фазу війни проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини