Головна Новини Світ Росія У відомого актора з серіалу про російських "ментів" знайшли онкологію
commentss НОВИНИ Всі новини

У відомого актора з серіалу про російських "ментів" знайшли онкологію

Леонід Каневський останні кілька років скаржився на болі

9 липня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

 85-річний актор Леонід Каневський останні кілька років скаржився на болі в ділянці малого таза. Нещодавно він відвідав лікаря, який виявив у нього пухлину.

 У відомого актора з серіалу про російських "ментів" знайшли онкологію

Леонід Каневський (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на власні джерела. Новоутворення виявилося злоякісним, проте Каневському відмовили в хірургічному втручанні.

Медики переконані, що навіть із пухлиною життю актора нічого не загрожує, а ось операцію у своєму віці Леонід Каневський може не пережити. Крім того, ситуацію погіршують проблеми актора з ногами — на його лівому і правому кульшових суглобах встановлені ендопротези, які впливають на чутливість і рухову активність кінцівок.

Про альтернативні способи лікування поки що також не йдеться. Зараз Леоніда Каневського направили до онколога на дообстеження.

Актор найбільш відомий за ролями майора міліції Олександра Томіна в телесеріалі "Слідство ведуть ЗнаТоКи", контрабандиста в "Діамантовій руці" і галантерейника Бонасьє в міні-серіалі "Д'Артаньян і три мушкетери". З 2006 року він веде документальну передачу "Слідство вели...".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у відомої акторки з "Діамантової руки" виявили рак.  У відомої радянської акторки Світлани Світличної, зірки фільму "Діамантова рука", запідозрили онкологічне захворювання. За даними телеграм-каналу Mash, у Світличної виявили болісне новоутворення під нижньою щелепою.

Зазначається, що останній місяць акторка страждала від ниючого болю у лівому вусі. Під час обстеження лікарі виявили у неї збільшені лімфовузли, а УЗД показало трисантиметрову пухлину на шиї. 84-річну Світличну направили до онколога для проведення гістології та визначення плану лікування.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mash/55663

Новини