Головна Новини Світ Росія У відомого музиканта з РФ, який виступив проти Кремля, стався інфаркт
commentss НОВИНИ Всі новини

У відомого музиканта з РФ, який виступив проти Кремля, стався інфаркт

Колектив екстрено скасовує концерти та вже говорить про довготривалу реабілітацію Юрія Шевчука

10 жовтня 2023, 23:10 comments1373
Поділіться публікацією:

Відомий рок-музикант  і лідер групи ДДТ Юрій Шевчук зараз в опалі, бо не побоявся озвучити свої антивоєнні заяви -  під час виступів  музикант  відкрито  озвучує свої думки. З цієї причини  творчість групи під  забороною, до лідера гурту   приходили співробітники   правоохоронних органів.

У відомого музиканта з РФ, який виступив проти Кремля, стався інфаркт

Юрій Шевчук (фото з відкритих джерел)

Але  рок-музикант  і далі  створює нові композиції і гастролює. Але, після останніх повідомлень подальші гастрольні тури групи  опинились під загрозою.

Повідомлення  про хворобу  Шевчука  почали з'являтись   на початку осені, проте  скасування концертного туру  містами  Ізраїлю, що вже швидко мали відбутись, списали з причини військових дій  на  ізраїльській території. З часом було перенесено й інші  концерти.  На офіційному сайтіі групи  з'явилась  інформація, що в лідера гурту  Юрія Шевчука  виникли проблеми зі здоров'ям і  він проходитиме ще тривалу  реабілітацію.

"Гурт ДДТ змушений повідомити, що Юрій Шевчук у вересні цього року переніс інфаркт міокарда. Зараз Юрій Юліанович проходить обов'язковий курс реабілітації для остаточного відновлення здоров'я, який триватиме до середини грудня 2023 року", — повідомили в прес-службі  рок-музиканта, і зазначили, що він почуває себе  добре.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка, яка підтримала війну в Україні, потрапила в лікарню зі страшним діагнозом. 43-річна російська  виконавиця Слава, яка підтримує  війну в Україні, попала в лікарню. Як  інформують росЗМІ, її  відразу  завезли в одну з  лікарень російської столиці.  Тамтешні  медики  озвучили виконавиці хіта "Одиночество" невтішний діагноз. 

Нещодавно 43-річна співачка стала бабусею. Як з'ясувалось, захворіла вся її  родина, зокрема, дочка Олександра і новонароджений онук Платон.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини