Головна Новини Світ Росія У відомого російського актора стався інфаркт: що кажуть лікарі про його стан
commentss НОВИНИ Всі новини

У відомого російського актора стався інфаркт: що кажуть лікарі про його стан

Напередодні у Михайла Боярського стався імовірно інфаркт і його госпіталізували.

30 листопада 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Радянська  і російська знаменитість  Михайло Боярський, якого було  госпіталізовано  з підозрою на обширний інфаркт, йде на поправку.

У відомого російського актора стався інфаркт: що кажуть лікарі про його стан

Михайло Боярський (фото з відкритих джерел)

Про це  інформує пропагандистський телеграм-канал "Shot".

Як стверджують на каналі,  російського актора мають намір   виписати з лікарні  на наступному  тижні. Всі вистави за участю Боярського  перенесли на січень,   він вже  почуває себе добре, його стан оцінюється як стабільний.

"Поки його залишили під наглядом лікарів. Після виписки артисту рекомендований постільний режим, тому в Театрі імені Ленсовета прийняли рішення про перенесення вистав", — повідомляють російські  пропагандисти.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що з відомим виконавцем та актором трапилося лихо. Відомого радянського та російського актора 73-річного Михайла Боярського планово госпіталізовано в Петербурзі, заявили в театрі ім. Лєнсовєта. 

Як уточнив пізніше його син Сергій, Михайло Боярський переніс інфаркт, зараз він перебуває у звичайній палаті. Перед широкомасштабним вторгненням Росії в Україну Боярський підтримав Путіна і висловив упевненість у тому, що визнання ЛДНР з боку РФ "принесе мир". Відповідний пост він опублікував у своєму Instagram.

Наприкінці 2022 року він висловився про колег, які залишили Росію після початку вторгнення РФ в Україну: "Для мене найголовніше — бути потрібним... Залишатися тут, з друзями, і встигати робити свою роботу якісно... Для мене місто, країна — це найдорожче, що є. І я хочу бути їй корисним", – заявив актор.

Найвідомішою роллю Михайла Боярського є його образ Д'Артаньяна в радянській стрічці "Д'Артаньян та три мушкетери".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини